Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 13 » Юні члени «Ліги майбутніх поліцейських» - у гостях у Добропільській МРО ТЧХ України
14:29
Юні члени «Ліги майбутніх поліцейських» - у гостях у Добропільській МРО ТЧХ України

 

ПОПУЛЯРНО – ПРО ЧЕРВОНИЙ ХРЕСТ

 

 

 

 

Юні члени «Ліги майбутніх поліцейських» -

у гостях в Добропільській міжрайонній організації

Товариства Червоного Хреста України, що на

Донеччині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Добропільська «Ліга майбутніх поліцейських» побувала в гостях у Червоного Хреста. Представники гуманітарної організації розповіли дітям, як працює служба милосердя Червоного Хреста, як допомагають вони людям похилого віку, непрацездатним громадянам, інвалідам всіх категорій. Молодь змогла побачити зсередини, яку величезну допомогу надає ця організація нужденним людям.

 

Екскурсію для юних учасників «Ліги майбутніх поліцейських» організували старший інспектор поліції Будасов Руслан Валерійович та інспектор поліції Юлія Мурашко.

 

 

 

 

Правоохоронці познайомили дітей з головою Добропільської Червоного Хреста Іриною Іванівною Павленко.

 

В ході зустрічі голова Товариства розповіла дітям про те, що в Добропільському Червоному Хресті працює 20 осіб. Всі вони допомагають людям, що потрапили у важку життєву ситуацію. Незважаючи на всі труднощі, Товариство Червоного Хреста України продовжує бути надійною опорою для знедолених, сиріт, інвалідів, немічних, хворих, самотніх. Товариство є останньою інстанцією, куди люди завжди можуть звернутися за допомогою при найскладніших обставинах.

 

Ірина Іванівна наголосила, що величезну допомогу Червоному Хресту надають добровольці, а саме - підтримкою, участю, пожертвуваннями. Зібрана допомогу негайно і своєчасно надходить нужденним людям.

 

Крім того, голова організації розповіла про різні програми Червоного Хреста. Для тих, хто готовий здати кров існує всесвітньо відома програма «Донорства крові». Інші можуть брати участь у допомозі людям з обмеженими можливостями (догляд на дому), дітям - переселенцям. Крім цього, діють такі програми, які допомагають людям на протязі декількох місяців отримувати реальну грошову допомогу від Червоного Хреста.

 

 

 

 

Діти дізналися, що Червоний Хрест бере участь в програмі по залученню гуманітарної допомоги з інших країн і розподілу її в місті. За минулий період така допомога була отримана зі США, Німеччини, Китаю.

 

Ірина Іванівна розповіла, що Китайський Червоний Хрест виділив нашій організації дефібрилятор, який в подальшому був переданий в центральну міську лікарню. Німеччина передала інвалідні коляски. З інших країн були отримані різні аптечки, медичні препарати і т.д.

 

Учасники «Ліги» дізналися, що в такий складний час, як зараз, Червоним Хрестом проводиться величезна робота з розшуку і відновленню сімей.

 

Крім того, керівник організації розповіла і про залучення школярів в добровільну гуманітарну діяльність Червоного Хреста.

 

 

 

 

Ірина Іванівна зазначила, що дитяче волонтерство може приймати будь-які форми: допомога в прибиранні на територіях, посадка квітів, візити до літніх людей і т.д.

 

На завершення зустрічі учасники «Ліги» подякувала Ірині Іванівні за розповідь і приділену їм увагу, і пообіцяли розповісти своїм одноліткам про колосальну роботу Червоного Хреста.

 

У свою чергу голова Товариства пообіцяла учасникам «Ліги» в наступний раз навчити їх азам надання першої домедичної допомоги. Адже підростаючому поколінню просто необхідно знати, що робити в перші секунди при зупинці серця, вогнепальних пораненнях, кровотечах та інших важких травмах, що вимагають невідкладної медичної допомоги.

 

Завдяки таким зустрічам школярі ще раз переконалися, що доброта і милосердя - головне багатство людини. Це та мова, на якій можуть говорити і розуміти один одного діти і дорослі.

 

Прес-служба Добропільського відділення поліції Красноармійського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області.

 

 

 

Фото – www.dobrepole.com.ua

За джерелом:

http://www.dobrepole.com.ua/news/2016-02-12-10303

 

 

 

Переглядів: 674 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 06:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024