Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 15 » Відбулася зустріч директора Департаменту Богдана Чечотки з лікарями – учасниками медслужби Майдану
10:35
Відбулася зустріч директора Департаменту Богдана Чечотки з лікарями – учасниками медслужби Майдану

 

ВІДВЕРТА  РОЗМОВА

 

 

 

Відбулася зустріч директора Департаменту

ЛОДА Богдана Чечотки з лікарями – учасниками

медичної служби Майдану «Відверта розмова про

наболіле»

 

 

 

 

 

В Департаменті охорони здоров’я ЛОДА відбулася зустріч директора Департаменту Богдана Чечотки з лікарями – учасниками медслужби Майдану, яка тривала понад три години. Під час зустрічі виступили усі бажаючі. Була озвучена низка проблем, які стосуються роботи медичних закладів м. Львова і районів області.

 

Точилась розмова і щодо проведення довгоочікуваних реформ, запровадження механізму повної прозорості в закупівлях у медичних закладах області, підвищення заробітної плати медикам, «автономізації» лікарень, принципи лікарського самоврядування і тарифікації медичних послуг.

 

Не залишили учасники відвертої розмови поза увагою і реформу служби екстреної медичної допомоги в області, наполягаючи на її реорганізації і кардинальному покращенні якості роботи.

 

 

 

 

Медики Майдану активно обговорювали питання створення громадської організації «Медики Майдану», Степан Середа, голова Громадської ради при Львівській ОДА розповів колегам про роботу Громадської ради ЛОДА і підтримав пропозицію створеня ГО «Медики Майдану», оскільки «допомагаючи один одному, в подальшому допоможемо більшій кількості людей».

 

Марта Дацко-координатори проекту "Санація" закликала кожного майданівця не залишатись осторонь активних змін, а кожному на своєму місці робити конкретні справи для змін, розповівши як приклад про проект "Санація".

 

Наталія Іжицька - голова ГО "Т-Хелпер" розповіла про підтримку Департаменту під час Революції Гідності, зокрема забезпечення транспортом, аптечками та медпрепаратами.

 

Відбувся діалог, під час якого медики вносили свої пропозиції та ідеї для покращення і стимулювання роботи медичної служби Майдану, створення власного сайту та юридичного захисту.

 

У виступах учасників звучали заклики консолідувати зусилля найбільш активної частини медичної спільноти для вирішення проблем в галузі охорони здоров’я, зміни самої системи, також прозвучали численні запитання до керівництва Департаменту.

 

 

 

 

На завершення Богдан Чечотка запропонував медикам Майдану активніше долучатися до створення у лікарнях Наглядових рад, до роботи в атестаційних комісіях департаменту і закликав до активної співпраці з департаментом. Домовились зробити такі зустрічі у форматі конструктивного діалогу постійними.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/4853.html

 

Переглядів: 717 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 15:24
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024