Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 19 » Червоний Півмісяць Казахстану і державні органи - у підготовці до надзвичайних ситуацій.
23:43
Червоний Півмісяць Казахстану і державні органи - у підготовці до надзвичайних ситуацій.

 

КООРДИНАЦІЮ ЗУСИЛЬ – ПОЛІПШАТЬ



 

 

Червоний Півмісяць Казахстану і державні органи -

у підготовці до надзвичайних ситуацій. 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Однією з головних задач, поставлених перед Червоним Півмісяцем Казахстану в 2016 р, є зміцнення взаємодії з державними органами країни за всіма напрямками діяльності Товариства. При цьому, беручи до уваги специфіку даних напрямків, особливу увагу приділено координації зусиль в рамках підготовки до надзвичайних ситуацій.


 

 


 

 

 

Напередодні 2016 р керівництвом Національного комітету ТЧП РК проведена значна робота по налагодженню робочих контактів з керівництвами акімату і ДСНС м.Алмати. При цьому, адміністрація міста з розумінням поставилася до зусиль Червоного Півмісяця, підтвердивши намір взаємодіяти з нами спільно. І причинами того виступають цілком об'єктивні чинники.

 


 


 

 

 

Як відомо, Алмати, будучи найбільшим мегаполісом країни, схильний до високого ризику виникнення різного роду надзвичайних ситуацій, особливо, таких як: землетрус і сель, в зв'язку з чим, міські служби повинні продемонструвати оперативну реакцію, щоб уникнути великих втрат, як людських, так і економічного характеру.

Беручи до уваги той факт, що Червоний Півмісяць Казахстану має певні ресурси, досвід і мобілізаційний потенціал, спільне реагування міських служб та ТЧП РК на випадок НС, безумовно, призведе до менших втрат.

 

 

 


 

 

 

18 лютого ц.р. Національний комітет Червоного Півмісяця РК на запрошення акімату м.Алмати та департаменту з надзвичайних ситуацій приступили до дводенного командно-штабного тренування, проведеного комісією з попередження і ліквідації НС м.Алмати, службами цивільного захисту, підвідомчими організаціями (установами) КЧС МВС РК, іншими міністерствами і відомствами РК.


 

 

 


 

 

 

Тема тренування: «Дія місцевого виконавчого органу і сил цивільного захисту з ліквідації руйнівного землетрусу на території м.Алмати».

Ми впевнені в тому, що пророблена робота «сьогодні», принесе відмінні результати «завтра». Спільними зусиллями ми подолаємо будь-які надзвичайні ситуації.

Висловлюємо подяку керівництву акімату і ДСНС м.Алмати за співпрацю!



Фото – прес-служби Червоного Півмісяця Казахстану
Джерело:

https://www.facebook.com/redcrescent.kz/photos/pcb.957160601038627/957159287705425/?type=3&theater

 

Переглядів: 609 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 08:01
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024