Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 19 » Личаківська РО ТЧХ м. Львова - у членів клубу «Багато сердець»
14:08
Личаківська РО ТЧХ м. Львова - у членів клубу «Багато сердець»

 

ТРЕНІНГ З НЕВІДКЛАДНОЇ ДОПОМОГИ

 

       

 

       Личаківська РО ТЧХ м. Львова - у членів клубу

       «Багато сердець», заснованого УДЮМК

       Личаківського району м. Львова

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Діти з бідних родин, як знаємо, не ходять у фітнес-клуби, аквапарки, на театральні вистави та інші дорогі види нашого дозвілля. Для них клуб «Багато сердець», що входить до складу Установи Дитячих Юнацьких Молодіжних Клубів (УДЮМК) Личаківського району м. Львова, робить все, що в його силах.

 

 

 

 

Клуб «Багато сердець» - пізнавально-творчий гурток. У ньому діти вчаться і ниткографії, й орігамі, й аплікації, і витинанки, і навіть бісероплетінню. Очолює його роботу педагог - організатор Ольга Николаєва.

 

 

 

 

 

Ініціаторами сьогоднішнього тренінгу з надання першої невідкладної долікарської допомоги стали: Оксана Серафин - член президії Личаківської РО ТЧХ м. Львова, директор УДЮМК Личаківського району м. Львова та Надія Гиба - член ревкомісії Личаківської РО ТЧХ м. Львова, головний бухгалтер УДЮМК.

 

 

 

 

 

 

На сьогоднішній тренінг завітали і діти сусіднього клубу «Світанок», з педагогом - організатором Галиною Барзій. Почувши про тренінг, виявили бажання взяти в ньому участь і члени таких клубів, як: «Ракетка» (теніс, шахи, шахмати – керівник  Віктор Олійник), «Колібрі» (рукоділля, англійська мова – керівник Галина Барзій), «Терен» (військово-патріотична підготовка хлопців 6-11 класів – керівники: Володимир Шульженко, Андрій Риптик), «Голіаф» (КросФіт, важка атлетика – керівник Володимир Когут.

 

 

 

 

 

 

Ірина Апостолюк - голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова у вступному слові ознайомила учасників тренінгу з короткою історією Червоного Хреста, якому 17 лютого виповнилося 153 роки.

 

 

 

 

 

 

Всього на заняття прибуло понад 50 школярів. З ними продуктивно провели тренінг патронажні медичні сестри Личаківської РО ТЧХ м. Львова Галина Піскоровська та Ольга Пилявка.

 

 

 

 

 

 

Медичні сестри розповіли дітям про те, як бинтувати рани на кінцівках, що робити при переломах, опіках, удушеннях, а також продемонстрували на манекені прийоми серцево - легеневої реанімації.

 

 

 

 

 

 

Тренінгом з першої невідкладної допомоги діти і їх вихователі залишилися  задоволені і вирішили зустрітися з червонохрестівцями ще не один раз.

 

 

 

 

 

 

Цей тренінг – один з головних пунктів Молодіжної програми Личаківської РО ТЧХ м. Львова на 2016 рік. Учнівська молодь, сподіваємося, в екстрених ситуаціях зможе і собі зарадити, й іншим прийти на допомогу.

 

 

 

 

 

 

Фото – автора

Катерина Олійник,

координатор молодіжної програми Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 803 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 17:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024