Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 23 » Зізнання Чарлі Шина "відкрило очі" мільйонам осіб про загрозу ВІЛ – дослідження
09:18
Зізнання Чарлі Шина "відкрило очі" мільйонам осіб про загрозу ВІЛ – дослідження

 

 

С У В О Р Е   П Р О З Р І Н Н Я  

 

 

У Google рекордно зросли запити на тему ВІЛ того

ж дня, як американський актор Чарлі Шин зізнався,

що він ВІЛ-позитивний.

 

 

 

 

 

 

 

Дослідження вказують на те, що після заяви актора на цю тему кількість запитів була на 2,75 мільйона більшою, аніж очікували.

 

Окрім того, побільшало запитів на тему презервативів, симптомів і тестів на ВІЛ, пише BBC.com. Зокрема, фразу "купити презервативи" того дня ввели в Google на 75% частіше, а "ознаки ВІЛ" - на 540%.

 

 

Чарлі Шин розповів про свою недугу у листопаді. Він сказав у телеефірі, що йшов на все, аби приховати свій статус від широкого загалу, але настав час покласти край "напівправдам".

 

Пан Шин додав, що дізнався про свій діагноз чотири роки тому. Актор також зазначив, що не уникатиме можливості допомогти іншим.

 

Експерти вважають, що "ефект Шина" слід використати для подальшого підвищення рівня інформованості про недугу.

 

"Звісно, нікого не слід змушувати розкривати свій ВІЛ-статус, й усі діагнози трагічні, проте зізнання Шина може гарно відбитися на охороні здоров'я, оскільки потенційно допомагає багатьом більше дізнатися про ВІЛ та його профілактику", - написав професор Джон Аєрс у Journal of the American Medical Association.

 

Довідково:

 

Чарлі Шин (англ. Charlie Sheen, справжнє ім'я Карлос Ірвін Естевез) - американський кіноактор. Він народився 3 вересня 1965 року в Нью-Йорку в сім'ї відомого американського актора Мартіна Шина і Джанет Естевез.

 

Його перша поява на екрані відбулася в 9 років, проте серйозні ролі йому почали пропонувати тільки 10 років опісля. Зараз у фільмографії актора налічуються вже понад 40 картин, втім не всі з них мали успіх у глядачів і критиків. Проривом молодого актора визнано стрічку Олівера Стоуна «Взвод» (Platoon, 1986), так само добре було оцінено ще одну роботу цього режисера за участю Шина - «Волл-стріт» (Wall Street, 1987).

 

Також слід відзначити картину «Вища ліга», де Шин віддав належне захопленню своєї молодості- бейсболу, і пародійну стрічку «Гарячі голови», що завоювала любов глядачів у всьому світі. Однак список посередніх і відверто невдалих фільмів за участю Шина більший - це і «Гонитва» (The Chase, 1994) і «Швидкість падіння» (Terminal Velocity, 1994), «Чоловіки за роботою» (Men at work, 1990) і чимало інших. Але Чарлі продовжує працювати, випускаючи по 2-3 картини на рік.

 

Тривалий час знімався в серіалі «Два з половиною чоловіки». Один з його останніх проектів - зйомки у телесеріалі «Управління гнівом».

 

Особисте життя актора теж характеризується низкою зльотів і падінь, останніх, на жаль, напевно, все-таки більше. У червні 2002 року Чарлі Шин взяв у дружини актрису Деніз Річардс. У них народилися дві дочки - Саманта і Лола Роуз. Проте і цей шлюб тривав недовго, у квітні 2006-го подружжя розпалося. Зате захоплення Шина дівчатами за викликом мало більш постійний характер - його раз у раз заставали з різними «красунями» то журналісти, то поліцейські. Та і пристрасть актора до алкоголю ніяк не сприяла поліпшенню репутації Шина в Голлівуді.

 

30 травня 2008 року відбулася церемонія одруження Шина з 30-річною Брук Мюллер, з якою Шин познайомився у 2006-му році. Кохана Шина заміж виходить вперше, а для Чарлі цей шлюб буде третім. Перший раз він одружився з моделлю Донні Пелле у 1995-му році, їхній шлюб проіснував близько року.

 

Як повідомив 17 листопада 2015 журнал "People", Чарлі Шин визнав себе хворим на ВІЛ

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://expres.ua/news/2016/02/23/174516-ziznannya-charli-shyna-vidkrylo-ochi-milyonam-osib-zagrozu-vil-doslidzhennya

 

Переглядів: 687 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 21:45
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024