Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 23 » Дуже важливе повідомлення! Не пошкодуйте 2 хвилин на прочитання, щоб дізнатися про новий вид тероризму
15:57
Дуже важливе повідомлення! Не пошкодуйте 2 хвилин на прочитання, щоб дізнатися про новий вид тероризму

 

ОТРУЙНА  ГОЛКА

 

       

 

       Дуже важливе повідомлення! Воно стосується зовсім

       нового виду тероризму, який прирікає жертву на повільну

       смерть.

 

 

 

 

 

 

 

 

У кінотеатрі дівчина сіла на крісло і відчула біль від уколу в ногу. Коли вона придивилася ближче, побачила ледве видну голку в кріслі, яка виглядала приблизно на 3-4 міліметри, а також записку: «ВИ тільки що інфікувалися СНІДом».

 

Центр по контролю за захворюваннями повідомляє про багато подібних випадках в інших містах, що відбулися нещодавно. Всі голки були перевірені на реакцію СНІДу і виявилися позитивними.

 

 

 Центр з контролю за Захворюваннями повідомляє:

 

«Голки почали знаходити в банкоматах. Ми просимо всіх бути уважнішими, обережнішими, коли вам зустрічається подібна ситуація. Всі крісла в громадському транспорті, поїздах, електричках, літаках треба перевіряти, тому що вони несуть можливу загрозу вашому здоров'ю та життю.

Перед тим як сісти – подивіться дуже уважно на спинку і сидіння».

 

Це новий вид тероризму міжнародного неофіційного союзу ВІЛ-носіїв і хворих на СНІД. Їм втрачати нічого в їхньому житті, і тому вони вирішили мстити.

 

Центр просить, щоб ви врятували життя, якщо відправите це повідомлення як можна більшій кількості людей – просте попередження, щоб були уважнішими у громадському транспорті – потенційна загроза існує.

 

Нещодавно один лікар повідомив, що подібний випадок стався в кінотеатрі в місті Делі, столиці Індії, з його пацієнткою. Молода дівчина була заручена і збиралася вийти заміж через два місяці, але пішла в кіно і отримала укол з такою запискою: «Вітаємо у світовій сім'ї хворих на СНІД та ВІЛ-інфікованих».

 

Лікарі сказали її сім'ї, що пройде близько 6 місяців до того, коли вірус виросте досить потужним, щоб зуміти почати руйнувати систему людського тіла і органи, але дівчина, що стала жертвою може прожити ще 5-6 років.

 

Через сильний психологічний стрес заражена дівчина померла через 4 місяці. Ми всі повинні бути уважні в громадських місцях – інше все у руках Всевишнього.

 

Просто задумайтеся – ви можете врятувати своє або чиєсь життя, своїх родичів, багатьох друзів, близьких вам людей, якщо самі будете обачними, і нагадаєте про обачність іншим!

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://sport.korupciya.com/duzhe-vazhlive-povidomlennya-ne-poshkoduyte-3-hvilin-na-prochitannya/

 

Переглядів: 887 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 20:20
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024