Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Лютий » 24 » Червоний Хрест навчатиме учнів 10-х класів Львова навичкам першої невідкладної допомоги
22:33
Червоний Хрест навчатиме учнів 10-х класів Львова навичкам першої невідкладної допомоги

 

ЛИСТ  ОСВІТЯН

 

     

 

     Червоний Хрест навчатиме у березні та квітні

     учнів 10-х класів Львова навичкам першої

     невідкладної допомоги

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24 лютого голова Львівської ОО ТЧХ України Валентин Мойсеєнко провів нараду з головами РО ТЧХ міста Львова та патронажними медичними сестрами Червоного Хреста, закріпленими за їх організаціями.

 

 

 

 

 

 

Валентин Анісімович повідомив, що днями з Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради надійшов лист з проханням організувати для школярів навчання першій домедичній допомозі.

 

 

 

 

 

 

Директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Галина Слічна у листі, зокрема, зазначила: «Управлінням освіти департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради, впродовж березня-квітня 2016 року, заплановано проведення навчально-практичних занять з учнями 10-х класів з домедичної підготовки на базі загальноосвітніх навчальних закладів м.Львова.

 

У зв’язку із обмеженим фінансуванням, просимо Вашого сприяння у забезпеченні проведення вищевказаних навчально-практичних занять кваліфікованими викладачами Львівської обласної організації Товариства Червоного  Хреста України.

 

Ми переконані, що кожна добра справа повернеться Вам сторицею, а діти, яким Ви допоможете, віддячать щирими словами та щасливими усмішками.

 

Принагідно скеровуємо графік проведення навчально-практичних занять з домедичної підготовки для учнів 10-х класів навчальних закладів м. Львова (додається)».

 

 

 

 

 

 

Директор МСЦ Львівської ОО ТЧХУ Ніна Добренька, яка відповідає за організацію навчання населення першій домедичній допомозі зазначила, що прохання освітян цілком реальне, адже на даний час у них є 27 інструкторів і 2 тренери, підготовлені за міжнародними стандартами з надання першої невідкладної допомоги. Вони неодноразово підтвердили свій клас роботи.

 

 

 

 

 

 

Тренер з надання першої невідкладної роботи, старша медична сестра ЛОО ТЧХУ  Ірина Валько підкреслила, що кваліфікованих кадрів у ЛОО ТЧХУ є достатньо, а в кожній районній організації м. Львова вже нагромаджено певний досвід роботи зі школами, роздана їм відповідна література, буклети і плакати, що допоможе справитися з поставленим завданням.

 

 

 

 

 

 

Підбиваючи підсумки, Валентин Мойсеєнко, заявив, що вірить у свій колектив, бо немає таких перешкод, які не можна здолати при бажанні. Навчання десятикласників - важлива справа, адже їм ці знання допоможуть у самостійному житті не раз, і не два, особливо у такий час, як зараз. 

 

 

 

 

Валентин Анісімович роздав головам районних організацій ТЧХ м.Львова посібники і графіки занять у школах всіх шести районів, надісланих з департаменту гуманітарної політики ЛМР, і побажав учасникам наради  успіхів у цій важливій справі.

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 648 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 18:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024