Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Березень » 3 » ЛНМУ імені Данила Галицького - учасник Всеукраїнського чемпіонату бригад екстреної медичної допомоги
16:23
ЛНМУ імені Данила Галицького - учасник Всеукраїнського чемпіонату бригад екстреної медичної допомоги

 

ПРОБА   СИЛ

 

 

     

 

     Студенти ЛНМУ імені Данила Галицького взяли

     участь у Першому всеукраїнському чемпіонаті

     бригад екстреної медичної допомоги з

     міжнародною участю

 

 

 

 

 

 

 

 

Як ми уже повідомляли, 18-19 лютого 2016 року, на  спортивній базі «Тисовець» Львівської області відбулась науково-практична конференція за участю міжнародних спеціалістів «Екстрена медична допомога постраждалим при надзвичайних ситуаціях з високим ступенем загрози» (18 лютого) та Перший зимовий Всеукраїнський чемпіонат бригад екстреної медичної допомоги з міжнародною участю «Галицькі медичні ралі – 2016» (19 лютого).

 

 

Заходи відбулися за сприяння МОЗ України, Департаменту охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації,Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, Українського науково-практичного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф МОЗ України.

 

 

Конференція внесена в реєстр з’їздів, конгресів, симпозіумів та науково-практичних конференцій МОЗ України та НАМН України на 2016 рік.

 

 

Змагання Першого зимового Всеукраїнського чемпіонату бригад екстреної медичної допомоги з міжнародною участю «Галицькі медичні ралі – 2016» відбувалися і вдень, і вночі.

 

Судді оцінювали грамотність організації роботи медичного персоналу на місці виклику, орієнтування на місцевості, якість та швидкість надання екстреної медичної допомоги тощо.

 

За звання кращих змагались 30 екіпажів не лише з України, а й з Польщі, Угорщини, Литви і Румунії та студенти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького у ролі фігурантів та потерпілих у заздалегідь спланованих ситуаціях.

 

 

Від  ЛНМУ імені Данила Галицького взяли участь Тарас Пацюрко, Стефанія Швець, Михайло Теличко, Неля Скрупська, Андрій Пилипець, Качур Христина та Максим Ковальов.

 

 

Ці змагання дали можливісь студентам спостерігати за практичним виконанням теоретичних знань, отриманих в Університеті, та відчути на собі важливість подвижницької роботи бригад екстреної медичної допомоги.​

 

Т. Пацюрко,

голова Профкому студентів ЛНМУ імені Данила Галицького 

 

 

Фото – автора

За джерелом:

http://www.meduniv.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=3137%3A2016-02-23&catid=1%3Alatest-news&Itemid=50&lang=uk

 

 

Переглядів: 625 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 08:57
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024