Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Березень » 6 » Звіт перед громадськістю за 2015 р. ЦБС для дітей м. Львова, філії №24, за участю Червоного Хреста
22:04
Звіт перед громадськістю за 2015 р. ЦБС для дітей м. Львова, філії №24, за участю Червоного Хреста

 

 КНИГА – МОРСЬКА ГЛИБИНА...

 

 

 

       

       Сьогодні, 6 березня, відбувся звіт перед

       громадськістю за 2015 р. Централізованої

       бібліотечної системи (ЦБС) для дітей 

       м. Львова,  філії №24, за участю Червоного

       Хреста 

 

 

 

 

 

 

 

Незважаючи на вихідний день, у бібліотеку прийшло сьогодні чимало відвідувачів і учасників підсумкових зборів.

 

 

 

 

Завідуюча закладом Ольга Бубняк виступила перед присутніми із підсумковим звітом, з якого випливало, що у книжковому фонді  на даний час знаходиться 21089 екземплярів книг, надходить 11 назв періодичних видань, залучено понад 2000 активних читачів.

 

 

 

 

 

 

Бібліотека надає такі послуги: «Зроби уроки у бібліотеці», «Літній бібліокіш», «Заняття з англійської мови». 

 

 

 

 

 

 

 

Книгозбірня має чимало партнерів. Серед них одне з провідних місць займає співпраця з Личаківською РО ТЧХ м. Львова. Про це наголосила у своєму звіті Ольга Бубняк. Цю думку розвинула і доповнила Ірина Апостолюк, голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова.

 

 

 

 

 

 

Ірина Федорівна, зокрема, підкреслила, що ця співпраця триває довгі роки. І під час навчального року, і у час канікул. Не так давно у цій бібліотеці відбувся відкритий урок для дітей початкових келасів, який пройшов у рамках Всеукраїнського тижня прав людини у сфері охорони здоров’я.

 

 

 

 

 

 

Провели його працівники кафедри медичного права ФПДО Львівського національного університету ім. Данила Галицького та студенти медико - юридичної клініки за участю Личаківської РО ТЧХ м. Львова для школярів ЗСШ-49, які є постійними читачами бібліотеки, а також юними волонтерами Червоного Хреста.

 

 

 

 

 

 

Завідуюча закладу Ольга Бубняк радо зустріла класного керівника 4 «б» Іванну Михайлівну Стеців з вихованцями, і запрошених лекторів – Христину Терешко та Ірину Богомазову – асистентів кафедри медичного права ФПДО Львівського національного університету ім. Данила Галицького і студентку медико - юридичної клініки Марту Масляник.

 

 

 

 

 

 

Лекція була побудована в ігровій формі. Четвертокласники повинні були на «Дерево прав дитини», зображене на великому плакаті, наклеїти «листочки», які власноруч писали на папері з переліком своїх прав, проголошених і закріплених у Конвенції ООН про права дитини.

 

 

 

 

 

 

Таких прикладів можна навести чимало. Ще більше заплановано на цей рік. В тому числі й участь читачів бібліотеки у конкурсі юних художників до Всесвітнього Дня Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, який відзначатимемо 8 травня.

 

 

 

 

 

 

У зборах взяли участь: помічник депутата Львівської міської ради Любомира Босаневича - Роман Гурський, Антон Лакіза та Анастасія Королюк - працівники «Львів - ТБ», Наталія Матолінець, член спілки письменників України, поетеса, Ольга Вітик, завідуюча бібліотекою  СЗШ – 49.

 

 

 

 

 

 

Днями у світ вийшла нова збірка поезій «Акварелі і аромати» Наталії Матолінець, котра з 2 класу була активним читачем цієї бібліотека. Адже вона також навчалася у СЗШ-49, яку закінчила у 2008 р.

 

 

 

 

 

 

Так треба говорити про красу!

Про небо, про зірки і про природу,

про те, що і не завжди є часу

тим милуватись серцю на догоду.

Про квіти, і про гори, і про ліс,

про дивні сталактити й сталагміти…

 

 

 

 

 

 

Антон Олещук, учень 6 «а» класу СЗШ - 49, порадував учасників зборів грою на скрипці. Він у вільний час від шкільних занять ходить на уроки музики до Львівської музичної школи №2. Антон виконав «Словацькі мелодії» композитора Юліана Крейна.

 

 

 

 

 

 

Розходилися всі по домах під марш «За Україну», який зіграв на акордеоні інший читач бібліотеки, Богдан Хемінський, також учень 6 «а» класу СЗШ – 49. Грі на акордеоні його навчив дідусь Богдан.

 

Учасники зборів прийняли відкритий лист до Львівської міської влади щодо ремонту приміщення. 

 

Працівники бібліотеки подякували присутнім за участь у зборах, а також громаді за подаровані книги і за квіти для присадибної ділянки бібліотеки.

 

 

 

Фото – Ірини Дзікдевич, Антона Лакізи

Прес-служба Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 660 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 09:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024