Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Березень » 11 » В м. Козятині, що на Вінничині, допомагають в адаптації вимушених переселенців
09:53
В м. Козятині, що на Вінничині, допомагають в адаптації вимушених переселенців

 

ВСЕБІЧНА  ДОПОМОГА

 

 

       

       Як повідомили у прес-службі  Козятинської

       міської  ради, у місті активно допомагають

       в адаптації вимушених переселенців

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вже більше двох років слово «переселенець» в нашій державі набуло нового значення. Люди змушені були покинути свої домівки та влаштовувати своє життя на новому місці, в зв’язку з цим виникло ряд проблем, які вони вирішити самостійно не в змозі.

 

 

Днями, в актовій залі Козятинського центру дитячої та юнацької творчості фахівцями міського та районного центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді було організовано зустріч вимушених переселенців міста/району з адвокатом Євгеном Лукашенко – представником ГО «Вінницька правозахисна група».

 

 

 

 

 

 

Адвокат представив присутнім проект Датської Ради у справах біженців «Юридична підтримка ВПО та постраждалому від конфліктів населенню України», розповів про можливість отримання в рамках проекту безоплатної юридичної підтримки внутрішньо-перемішеним особам, відповів на запитання присутніх. Надав бажаючим індивідуальні консультації та роз’яснення з питань, що їх турбували.

 

 

Під час робочої зустрічі заступник міського голови - начальник управління праці та соціального захисту населення міської ради Віталій Вечеря розповів присутнім про можливість та умови отримання одноразової допомоги вимушено-переміщеним особам згідно з Постановою Кабінету міністрів України за №535, а директор місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Комар проінформував про напрямки роботи та спектр послуг центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

 

Довідково

 

Ось уже другий рік Козятинська МРО ТЧХ, яку очолює голова Тамара Борисівна Юхимчук, також опікується долею переселенців: видано чимало гуманітарної допомоги, проведено вимірювань тиску, зроблено відвідувань і надано різноманітних консультацій патронажною медичною службою Товариства.

 

 

За успіхи в роботі у 2015 р. Тамару Борисівну було занесено на міську «Дошку пошани». Побажаймо ж їй ще більших здобутків й у цьому році, в якому ще немало справ для людей, що присвятили себе праці на ниві милосердя! 

 

 

 

Фото – www.komr.gov.ua

За джерелом:

http://komr.gov.ua/content/dopomaga-mo-v-adaptats-vimushenikh-pereselents-v

 

 

 

Переглядів: 578 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 15:38
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024