Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Березень » 14 » Рішення Правління Київської МО ТЧХУ щодо внутрішнього аудиту міської та районних організацій в м. Києві
21:52
Рішення Правління Київської МО ТЧХУ щодо внутрішнього аудиту міської та районних організацій в м. Києві

 

РЕЗУЛЬТАТИ  ПЕРЕВІРКИ

 

       

       Рішення Правління Київської МО ТЧХУ щодо внутрішнього аудиту

       міської та районних організацій в м. Києві

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За ініціативи виконуючої обов’язки голови Київської міської організації (КМО) Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) Л.В. Блінди 11 березня 2016 року відбулося засідання Президії Правління КМО ТЧХУ, а 12 березня – засідання Правління КМО ТЧХУ щодо результатів внутрішньої перевірки діяльності міської та районних організацій ТЧХУ в м. Києві, яка проводилася комісією, створеною Національним Комітетом ТЧХУ, з 22 січня по 26 лютого 2016 року.

 

Комісією було перевірено ведення бухгалтерсько-господарського обліку та обліку гуманітарної та благодійної допомоги. Деснянська та Солом’янська організації також були перевірені на предмет ведення обліку курсів з навчання населення навичкам першої допомоги.

 

По веденню благодійних програм за кошти місцевого бюджету в ході перевірки порушень не виявлено. Проте окремі порушення свідчать про відсутність контролю за фінансово-господарською та організаційною діяльністю районних організацій з боку голови Київської міської організації ТЧХУ.

 

Ревізійні комісії міської та районних організацій ТЧХУ в м. Києві не проводили контроль за веденням обліку гуманітарної допомоги і фінансово-господарської діяльності районних організацій, стан яких виявлено здебільшого незадовільним.

 

 

Комісія рекомендувала розглянути відповідність голів районних організацій ТЧХУ у м. Києві займаним посадам.

 

Зважаючи на це, Правління КМО ТЧХУ постановило за порушення в організації роботи оголосити догану головам Деснянської, Оболонської та Печерської районних організацій, а за неналежне ведення роботи оголосити попередження головам Голосіївської, Дарницької, Дніпровської, Святошинської та Шевченківської районних організацій.

 

Звільнено голову Соломенської районної організації, також подано заяву на звільнення за власним бажанням головою Печерської районної організації м. Києва.  

 

Прийняте рішення провести засідання Президій та Правлінь районних організацій ТЧХУ у м. Києві за участі представників перевіряючої сторони щодо результатів внутрішньої перевірки діяльності міської та районних організацій ТЧХУ м. Києва, провести оцінку роботи голів районних організацій  і скласти план дій щодо зміцнення організаційної та фінансово-господарської діяльності. 

 

Виступаючі на засіданні загострили увагу на причинах виникнення порушень у роботі районних організацій та розглянули шляхи оптимізації та налагодження діяльності.

 

Постановлено розробити план невідкладних заходів щодо усунення недоліків, виявлених під час внутрішнього аудиту міської та районних організацій ТЧХУ м. Києва.

 

Вирішено питання по створенню робочої групи з організації роботи централізованої бухгалтерії на базі Київської міської організації ТЧХУ.

 

 

 

Фото – www.redcross.org.ua

Детальніше див.:

http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=1278

 

 

Переглядів: 642 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 19.03.2024, 13:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024