Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Березень » 15 » Проекти Товариства Червоного Хреста України за підтримки міжнародних партнерів
16:34
Проекти Товариства Червоного Хреста України за підтримки міжнародних партнерів

 

 

ЦІЛЬОВІ  ПРОГРАМИ

 

 

     

 

     Товариство Червоного Хреста України (ТЧХУ)

     працює в особливих умовах, обумовлених подіями

     в Криму та збройним конфліктом на сході

     нашої країни

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Завдяки підтримці Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця (МФТЧХ та ЧП), Міжнародного Комітету Червоного Хреста (МКЧХ), партнерських національних товариств та урядів країн ми значно розширили спектр допомоги незахищеним верствам населення, зміцнили спроможність допомагати відповідно до нових реалій, розширили коло партнерів в системі організацій ООН та з числа інших міжнародних неурядових організацій.

 

При підтримці партнерів були започатковані нові напрями роботи та сучасні підходи до організації допомоги внутрішньо переміщеним особам.

 

Товариство отримало підтримку від партнерських національних товариств Червоного Хреста Німеччини, Катару, Сінгапуру, Швеції, Нідерландів, Австрії, Франції, Японії, Китаю, Іспанії, Італії, Угорщини, Чехії, США, Фінляндії, Польщі, Ірландії, Люксембургу, Данії, Естонії та Латвії, урядів Німеччини, Словаччини, Чехії, Японії.

 

За фінансової підтримки міжнародних партнерів ТЧХУ успішно виконує понад 20 цільових програм, спрямованих на допомогу вразливим верствам населення країни.

 

…Порівняно з 2011 роком, у 2015 році обсяг фінансування міжнародних програм збільшився у 7,6 рази. Загальна тенденція зростання обсягів фінансування міжнародних програм протягом 2011 – 2015 років проілюстрована у діаграмі:

 

 

Нові гуманітарні виклики, які постали перед Товариством, змістили епіцентр міжнародної діяльності Товариства на східні регіони України, Київ і Київську область. Але особливістю міжнародної співпраці на обласному рівні вже у 2015 році стала участь всіх обласних організацій ТЧХУ в проектах, які фінансували зовнішні донори, а це означає, що вразливі верстви населення отримують допомогу від Червоного Хреста на усій території нашої держави.

 

 

Фото – www.redcross.org.ua

Детальніше див.:

http://redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=1918

 

Переглядів: 654 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 23:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024