Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Березень » 19 » Майстер-класи з надання допомоги при невідкладних станах та проведення серцево-легеневої реанімації
10:05
Майстер-класи з надання допомоги при невідкладних станах та проведення серцево-легеневої реанімації

 

ПАРАМЕДИКИ – МЕДИКАМ

 

 

 

Впродовж двох років на Львівщині діє програма 

для медичних сестер „Висококваліфіковані

медичні сестри - запорука якісного медичного

обслуговування населення”.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ця програма, започаткована у 2014 році з ініціативи Львівської обласної асоціації медичних сестер спільно з Департаментом охорони здоров’я, з 2016 року проходить у новому форматі.

 

Зокрема, у програму включені питання щодо надання допомоги при невідкладних станах та сучасних алгоритмів проведення серцево-легеневої реанімації. Для проведення показового майстер-класу до участі у програмі запрошено спеціалістів Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

 

Майстер-класи проводять спеціалісти та фахівці Львівського обласного центру медицини катастроф, які пройшли відповідні навчання для такого виду діяльності та  отримали  сертифікати.

 

 

 

 

 

 

Під час проведення навчання інструктори розповіли та практично на манекені продемонстрували основні покрокові алгоритми та навики при проведенні серцево - легеневої реанімації однією чи двома медичними рятівниками з використанням відповідного медичного обладнання та автоматичного зовнішнього дефібрилятора (АЗД). Також були продемонстровані прийоми проведення  серцево-легеневої реанімації у позашпитальних умовах.

 

 Слухачі мали можливість під наглядом інструкторів практично відпрацювати навики на манекені та ознайомитись з принципом роботи АЗД.

 

 

З метою подальшого поширення знань з надання невідкладної медичної допомоги, спеціалісти Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф отримали запрошення для проведення тренінгів у заклади охорони здоров’я Львівської області, зокрема, у Львівську обласну клінічну лікарню, Миколаївську, Радехівську та Золочівську районні лікарні.

 

 

 

Фото – www.health-loda.gov.ua

Джерело:

http://www.health-loda.gov.ua/ukr/news/lvivnews/4922.html

 

Переглядів: 670 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 19:49
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024