Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Березень » 21 » Запорізькі рятувальники нагородили дітей за участю Червоного Хреста
09:13
Запорізькі рятувальники нагородили дітей за участю Червоного Хреста

 

ПЕРШІ  НАГОРОДИ

 

 

 

Юні пропагандисти, які перемогли в місячнику

безпеки життєдіяльності-2015 року, отримали

пам'ятні подарунки від рятувальників.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Традиційно, протягом листопада-грудня минулого року учасники конкурсу малювали, вишивали, клеїли, ліпили, фарбували, вирізали, будували на уроках "Основи здоров'я", проявляючи не тільки свої знання та вміння, а й творчість, і оригінальність ідей.

 

У конкурсі взяли участь діти у віці від 6 до 16 років. Члени комісії вибирали кращих серед понад 500 малюнків і близько 300 виробів.

 

Переможців визначали в чотирьох номінаціях.

 

Так, в конкурсі малюнків і плакатів "ДСНС очима дітей" та "Обери життя" перше місце поділили між собою учениці ЗОШ № 76 Дар'я Біла і гімназії № 93 Анастасія Шаповалова.

 

Друге місце зайняли учень Матвіївської ЗОШ I-III ступенів Микола Головинов і Дарина Гребенюк учениця Лісогорського НВК.

 

Третє місце посіли вихованці Центру розвитку дитини "Лазурний" із Запоріжжя, ЗОШ I-III ступенів №15 та учень Білоріцьке ЗОШ I-III ступенів Вадим Товстенко.

 

У номінації на кращий літературний твір "Що я знаю про пожежників-рятувальників" перше місце виборов колектив 4 класу Енергодарської ЗОШ №7, який розробив збірник казок з 18 творчих доробків. У збірнику представлені розповіді, які популяризують професію рятувальника, яскраво демонструючи весь героїзм і мужність цього покликання.

 

Рятувальники нагородили переможців в ЗОШ №7 міста Енергодар під час нагородження призерів міського етапу місячника.

 

Друге і третє місця зайняли учні Веселівської районної різнопрофільних гімназії Максим Філь і Лада Опара.

 

 

 

 

 

 

 

Переможці отримали почесні грамоти та м'які іграшки. Нагороди вручали представники міської організації Товариства Червоного Хреста України на чолі з головою Запорізької ОО ТЧХУ Констянтином Сіліним, а також фахівці Служби порятунку.

 

Рятувальники відзначили ще п'ятьох юних конкурсантів. У творчому конкурсі "Сам собі рятувальник" перше місце зайняла колективна робота учнів Пологівської спеціалізованої різнопрофільних школи I-III ступенів №2.

 

У розробці навчально-методичних матеріалів з "Основ здоров'я" перемогли представники дошкільного навчального закладу № 30 "Світлячок", які створили навчально-методичний посібник "Азбука безпеки під час терористичної загрози".

 

Крім цього, за друге місце у Всеукраїнському зимовому зборі-змаганнях "Школа безпеки" почесною грамотою нагородили команду учнів ЗНВК "Запорізька Січ".

 

50 вихованців навчальних закладів з Запорізького, Веселівського, Куйбишевського, Мелітопольського, Пологівського районів і міст Запоріжжя, Енергодар та Мелітополь отримали грамоти, пам'ятні подарунки та сувеніри від організаторів та партнерів заходу.

 

На церемонію нагородження запросили головного редактора газети-журналу для школярів "Клякса" Ольгу Волкову, яка подарувала присутнім конкурсантам свіжі екземпляри популярного видання для підростаючого покоління.

 

Для запобігання виникненню надзвичайних подій, виною яких можуть бути дитячі пустощі і необережність, рятувальники подарували всім учасникам заходу компакт-диски з мультсеріалом "Фокс і Трот поспішають на допомогу", повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України в Запорізькій області.

 

 

 

 

 

 

Крім того, фахівці обл. ДСНС заохотили присутніх до участі в Фестивалі дитячих малюнків за мотивами мультфільму, який стартує 1 квітня.

 

Напередодні весняних канікул фахівці ДСНС наголосили на необхідності дотримання основних правил безпеки життєдіяльності як дітьми так і дорослими.

 

"Шановні батьки!

Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією та ліками. Знайдіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми про це. Пам'ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації. Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих! " - Закликала батьків начальник сектора зі зв'язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України в Запорізькій області підполковник служби цивільного захисту Юлія Баришева.

 

 

 

Фото - прес-служба ГУ ДСНС України в Запорізькій області

За джерелом:

http://iz.com.ua/zaporoje/94591-nagrazhdenie-detey.html

 

Переглядів: 571 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 01:59
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024