Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Березень » 21 » Проект Червоного Хреста Данії і ТЧХУ «Розвиток навичок емоційної стійкості серед молоді» - завершено
22:41
Проект Червоного Хреста Данії і ТЧХУ «Розвиток навичок емоційної стійкості серед молоді» - завершено

 

ПРОЩАЛЬНА  ЗУСТРІЧ

 

     

 

     Проект ТЧХ України та Данського Червоного

     Хреста «Розвиток навичок емоційної стійкості

     серед молоді» успішно завершився

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Білій Церкві 19 - 20 березня зібралися на прощальну зустріч 60 найактивніших учасників проекту «Розвиток навичок емоційної стійкості серед молоді» з м. Києва, Київської,  Харківської,  Тернопільської та ін. областей, а також члени комісії з питань волонтерства та молодіжної політики Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ).

 

 

 

 

 

 

На спільній фінальній зустрічі учасники  підбили підсумки 10 місяців роботи в рамках проекту. Для всіх учасників, що приїхали до Києва з інших областей, організували екскурсію в київський музей популярної науки та техніки «Експериментаніум», а у другій половині дня у Білій Церкві розпочалася урочиста частина закриття проекту.

 

 

 

 

Крім учасників проекту з обласними координаторами її відвідали і виступили: голова Київської обласної організації ТЧХУ Олег Гуленко;

 

 

 

 

Галина Кожедуб - голова Білоцерківської міської організації ТЧХ України;

 

 

 

 

 

Мадс Остергаард - делегат Данського Червоного Хреста; 

 

 

 

 

 

 

Марина Кожедуб - національний координатор проекту зі сторони ТЧХ України.

 

 

 

 

 

 

Кожен регіональний координатор презентував заходи та активності, які були реалізовані в рамках проекту в його області. Та найголовніше, що самі учасники з числа внутрішньо переміщених осіб приїхали не з «порожніми руками»: команда з кожної області підготувала невеликий творчий подарунок.

 

 

 

 

 

Тернополяни читали вірші та роздавали усім учасниками солодкі подарунки, харків’яни поділилися враженнями від проекту, кияни співали пісні про дружбу і танцювали.

 

 

 

 

 

 

Київська делегація і подарувала Мадсу Остергаарду та Марині Кожедуб дошку спогадів, яка була оформлена яскравими фотографіями із різних заходів проекту. Ввечері учасники закриття отримали ще порцію творчості від акторів Київського обласного театру імені Панаса Саксаганського.

 

 

 

 

 

 

Другий день, 20 березня, розпочався із екскурсії дендропарком «Олександрія».

 

 

 

 

 

Тут в усьому відчувалася весна: ось таке рожеве диво показалося із землі і тільки чекає погожої пори, щоб вибухнути чарівними суцвіттями. 

 

 

 

 

 

 

Весна несміливо торкнулася легким вітерцем і дівочих облич: вони стали замріяними і романтичними, ніби ховали у собі якусь велику таємницю буття. 

 

 

 

 

 

 

Після повернення до готелю молодіжна комісія, яка також приїхала на закриття, презентувала свою роботу – розповіла про те, як волонтери можуть розвиватися в рамках Товариства. Потім на майстер-класі із декору учасники власноруч оформили фоторамки для свіжої групової фотографії, зробленої напередодні.

 

 

 

 

 

 

Вийшли ці рамки напрочуд чудовими сувенірами, які кожен повезе собі додому на добру згадку про цей молодіжний проект.

 

 

 

 

 

Насамкінець учасники пустили в небо повітряні кульки, висловивши перед цим побажання одне одному: любові, миру, хороших друзів та позитиву.

 

 

 

 

 

 

Проект «Розвиток навичок емоційної стійкості серед молоді» втілився в життя максимально успішно, адже внутрішньо переміщені особи зрозуміли, що їм тут раді. Вони отримали можливості для самореалізації та стали повноцінними частинками громад тих областей, куди переїхали на тимчасове проживання.

 

 

 

Фото – прес-служби Білоцерківської МО ТЧХ України

За джерелом:

http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=1926

 

 

 

Переглядів: 602 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 09:07
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024