Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Березень » 28 » Серед засуджених на Сумщині проведено профілактику захворювань на туберкульоз за участю Червоного Хреста
19:59
Серед засуджених на Сумщині проведено профілактику захворювань на туберкульоз за участю Червоного Хреста

 

 …І ЛИСТИ  САМОКОНТРОЛЮ

 

 

 

 

Серед засуджених на Сумщині проведено профілактику

захворювань на туберкульоз за участю Червоного Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На минулому тижні з нагоди Всесвітнього дня боротьби з туберкульозом для осіб, що перебувають на обліку в кримінально-виконавчих інспекціях та серед засуджених, які відбувають покарання в установах виконання покарань, які підпорядковані управлінню Державної пенітенціарної служби України в Сумській області, було проведено ряд профілактично - просвітницьких заходів.

 

Метою проведення заходів було ознайомлення підоблікових та засуджених із загальними відомостями про туберкульоз, симптомами даної хвороби, шляхами зараження, заходами по запобіганню цього захворювання, станом епідеміологічної ситуації в Україні.

 

До профілактично – просвітницьких бесід були залучені лікарі - фтизіатри, представники центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, інфекціоніст Сумського обласного центру СНІДу, голова Сумського обласного відділення "Всеукраїнської мережі ЛЖВ" та Всеукраїнської громадської організації «Путівка в життя» та патронажні медичні сестри Недригайлівської організації Товариства Червоного Хреста України.

 

Засуджені виявили інтерес до розповідей лекторів щодо небезпеки захворювання на туберкульоз, причини її виникнення, методи боротьби та профілактику. Також серед засуджених були розповсюджені буклети: «Туберкульоз: як запобігти епідемії», «Туберкульоз – серйозна загроза для здоров’я!» та листи самоконтролю захворювання туберкульозом.

 

 

Фото – www.regionews.sumy.ua/

За джерелом:

http://regionews.sumy.ua/?q=node/66461

 

Переглядів: 578 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 09:22
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024