Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Квітень » 5 » Товариство Червоного Хреста України готове до міжнародного незалежного аудиту
23:53
Товариство Червоного Хреста України готове до міжнародного незалежного аудиту

 

О Ч И Щ Е Н Н Я

 

 

       

 

       Товариство Червоного Хреста України готове

       до міжнародного незалежного аудиту

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відповідно до плану зміцнення організаційного потенціалу Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) у 2016 році Національним комітетом ТЧХУ підготовлене технічне завдання для проведення зовнішнього міжнародного аудиту, яке направлене у Міжнародну Федерацію Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця для проведення тендеру серед міжнародних аудиторських компаній. Відповідь очікується найближчим часом.

 

Нагадаємо, що за результатами внутрішньої перевірки Київської міської та районних організацій в м. Києві було вирішено провести оцінку роботи районних організацій, скласти план щодо зміцнення фінансово-господарської діяльності та створити централізовану бухгалтерію на базі Київської міської організації ТЧХУ.

 

Комплексна перевірка Одеської обласної організації ТЧХУ в зв’язку з ситуацією, що виникла навколо гуманітарної допомоги від швейцарської компанії «Forum OST-WEST», триває. На даний час зловживань не виявлено.

 

Тим часом, Товариство Червоного Хреста продовжує роботу з реалізації понад 20 проектів за підтримки міжнародних партнерів, направлених на допомогу самотнім малозабезпеченим громадянам похилого віку, ветеранам та інвалідам війни і праці, іншим верствам населення, які потребують соціальної підтримки, а також внутрішньо переміщеним особам і постраждалим від збройного конфлікту на сході України.

 

За результатами міжнародних проектів, що фінансуються міжнародними донорами, проводиться зовнішній аудит. Аудиторські перевірки по вже завершеним проектам порушень не виявили.

 

Довідково:

 

Ці  проблеми докладніше висвітлюються в інтерв'ю президента ТЧХУ , яке журналісти опублікували під драматичним заголовком «Іван Усіченко: Скажу вам, що ми з вами є свідками спроб знищити Товариство Червоного Хреста». 

Детальніше див. за адресою - http://vse.media/ivan-usichenko-skazhu-vam-shho-mi-z-vami-ye-svidkami-sprob-znishhiti-tovaristvo-chervonogo-hresta/

 

 

 

Фото – прес-служби Товариства Червоного Хреста України

За джерелом:

http://www.redcross.org.ua/modules/news/index.php?id=1943

 

Переглядів: 585 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 10:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024