Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Квітень » 5 » Навчання десятикласників Львова першій невідкладній допомозі: Залізнична РО ТЧХ - у СЗШ-18
21:12
Навчання десятикласників Львова першій невідкладній допомозі: Залізнична РО ТЧХ - у СЗШ-18

 

 

У РАМКАХ МІСЯЧНИКА

 

 

 

   Залізнична РО ТЧХ бере участь у Всеукраїнському

   місячнику Червоного Хреста. З цієї нагоди

   5 квітня голова цього Товариства Уляна

   Стельмах провела навчання з долікарської

   допомоги для старшокласників СЗШ-18

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Уляна Стельмах, голова Залізничної РО ТЧХ м. Львова, є дипломованим юристом. Та не сиділося їй ні у судах, ні в міліції, ні в установах нотаріату. До душі була адвокатура. Але Феміда не завжди слідує доводам адвоката і невинно звинувачені таки потрапляють за іронією долі за грати. Тож покинула юриспруденцію і, йдучи за голосом совісті, прийшла працювати у Червоний Хрест, де таких помилок не може бути у принципі. 

 

 

 

 

 

 

Та робота у Червоному Хресті чітко показала, що тепер, як ніколи, на перший план висуваються вимоги щодо оволодіння медичними знаннями. Тож записалася на курси з першої невідкладної допомоги і одержала нещодавно посвідчення інструктора Червоного Хреста з цього профілю знань.

 

 

 

 

 

 

Тренінги розпочала недавно. Проводити їх сама, без асистентів. У першій частині коротко розповідає про історію і діяльність Червоного Хреста, а потім пояснює, чому в даний час дуже важливо оволодіти навиками надання долікарської допомоги. Таку ж методику застосувала і в СЗШ - 18. У навчаннях взяли участь учні 10 «б» у кількості 24 осіб. Куратором акції стала педагог-організатор Оксана Вікторівна Кожухар.

 

 

 

 

 

 

Вчилися десятикласники з великим завзяттям. Це і зрозуміло: нещодавно більшість з них отримали приписні свідоцтва призовників на строкову військову службу. Те, що відбувається на східних рубежах країни, заставляє вчитись першій долікарській допомозі не для галочки, а на совість. Адже в народі не даремно кажуть: «Поінформований – врятований!»

 

 

 

Фото – Оксани Кожухар

Прес-служба Залізничної РО ТЧХ м. Львова

 

 

Переглядів: 503 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 09:35
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024