Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Квітень » 9 » Сьогодні пройшли забіги III Харківського Міжнародного марафону за участю Червоного Хреста (ВІДЕО)
15:26
Сьогодні пройшли забіги III Харківського Міжнародного марафону за участю Червоного Хреста (ВІДЕО)

 

 

МАРАФОН  ЗДОРОВ'Я

 

 

       

 

       Сьогодні пройшли забіги III Харківського

       Міжнародного марафону. У першій

       десятці забігу на 10 км фінішувала

       дитина. Про це написали у групі Twitter

       "IT Sector Харьков", повідомляє УНН

 

 

 

 

 

"Як повідомив директор Департаменту спортивних, іміджевих проектів та маркетингу Олексій Чубаров, в забігах на дистанції 4,2 км (міні-марафон) взяли участь 5 тис. осіб, 10 км пробігли 3 тис. любителів бігу, 42,2 км (марафон) - 400 спортсменів. Крім того, 500 осіб пробігли естафети (4х10,55 км, 2х21,1 км), а у вчорашніх дитячих забігах взяли участь 3,5 тис. дітей" ,- повідомили у Харківській міськраді.

 

 

Найчисленніша команда бігунів була у Харківського університету Повітряних Сил ім. І. Кожедуба - 1 тис. 400 курсантів і викладачів. Також серед учасників змагань були команда американського футболу і команда по скандинавській ходьбі, зазначили в міськраді.

 

 

 

Сьогодні традиційно бігли і мами з колясками.

 

 

 

 

 

 

"У числі учасників Міжнародного марафону були і люди з обмеженими можливостями. Харків'янин Дмитро - інвалід-візочник, і він не вперше бере участь у подібних змаганнях. За його словами, в одному з марафонів він проїжджав 72 км, а сьогодні вибрав 42 км. Живе Дмитро в районі Сортировки і кожен день намагається проїжджати по 20 км - це і є його головне тренування. Сьогодні він поставив собі за мету подолати дистанцію за 2 години 52 хвилини", - йдеться у повідомленні прес-служби.

 

 

Як зазначили у прес-службі, близько 100 учасників представляли сьогодні Харківську міську раду. Серед них - заступник міського голови з питань сім'ї, молоді та спорту Олександр Попов, директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков, директор Департаменту земельних відносин Борис Баронін, директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Костянтин Лобойченко, голова Адміністрації Московського району Олег Товкун, депутати, співробітники департаментів.

 

 

"Нагадаємо, що Харківський Міжнародний марафон - це щорічний марафон, який внесений до Книги рекордів України як наймасовіший забіг за кількістю зареєстрованих учасників. Траса, по якій проходить марафон, прокладена по центральних вулицях Харкова і охоплює основні пам'ятки міста, а старт і фініш розташовані на одній з найбільших площ Європи - пл. Свободи", - додали у міськраді.

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Голова Харківської ОО ТЧХ України Костянтин Башкіров на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук подав такий коментар до марафону: "Волонтери Червоного Хреста сьогодні знову надають першу долікарську допомогу і роздають воду учасникам Марафону в Харкові. Вони допомагають при ударах і садинах, непритомності, втрати свідомості та ін. Професійна підготовленість, злагодженість в роботі, оптимізм і доброзичливість - риси, властиві команді Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України".

 

 

 

 

 

 

До цього додамо: на площі Свободи у Харкові було встановлено намет Червоного Хреста, де волонтери розповідали про Товариство, пропонували червонохрестівську інформаційно-пропагандистську літературу, надавали першу долікарську допомогу.

 

 

 

 

 

 

Місцева телестудія зняла відеорепортаж про марафон, фрагмент якого розміщаємо нижче:

 

 

 

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1562268-proyshli-zabigi-iii-kharkivskogo-mizhnarodnogo-marafonu

 

 

 

Переглядів: 609 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 19:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024