Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Квітень » 10 » Запорожці на Дні космічного здоров'я запускали кораблі, вчились долікарській допомозі, грали на барабанах (ВІДЕО)
16:50
Запорожці на Дні космічного здоров'я запускали кораблі, вчились долікарській допомозі, грали на барабанах (ВІДЕО)

 

РОДИННЕ СВЯТО У ПАРКУ

 

 

Яскраве і насичене свято відбулося в парку

"Дубовий Гай". Воно було приурочене відразу

до двох дат - Міжнародного дня здоров'я

та Дня космонавтики

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляє сайт «Індустріальне Запоріжжя» (у народі ласкаво називають - "Індустріалка").

 

 

 

 

 

 

Організатори постаралися на славу, тож діти різного віку змогли знайти розваги до душі: одні грали в настільний теніс або баскетбол, інші вчилися малювати і робити магніти, а треті брали участь в активних естафетах на імпровізованій сцені. Малюки могли пострибати на батуті, пограти з аніматорами та навіть потанцювати на сцені.

 

 

 

 

 

 

Для батьків і дітей старшого віку особливо цікавою була зона, яку організували співробітники обласного центру науково-технічної творчості "Грані".

 

 

 

 

 

 

- Ми привезли частину робіт, які були представлені на виставці "Космічні фантазії", а також провели показові виступи судно- та авіамоделістів, - розповіла завідувач оргмасовим відділом центру Світлана Бережна. - Ми завжди раді відгукуватися на такі заходи і показувати запорожцям плоди творчості наших дітей.

 

 

 

 

 

 

Керівник гуртка з судно-моделювання Аркадій Сергієнко розповів "Індустріалці", що створенням моделей на радіо-управлінні від задуму до повного втілення в життя, включаючи технічні моменти, займаються діти з шести років!

 

 

 

 

 

 

- Коли дитина бачить свій результат, наприклад, що вона сама створила баржу або корабель - це її дуже надихає на нові ідеї, - зазначив Аркадій Олександрович. - Потрібно давати можливість чоловікам творити з дитинства.

 

 

 

 

 

 

Неймовірний ажіотаж був навколо столу з матеріалами для будівництва шпаківень! На святі діти могли зробити добру справу - створити будиночки для птахів. Більшість з них робили це вперше і дуже загорілися цією справою. Організатори створили спеціальну зону, де діти з батьками власноруч майстрували шпаківні, які в найближчі дні будуть розміщені на деревах в парку.

 

 

 

 

 

 

- Ми приїхали на свято цілеспрямовано, - розповіла "Індустріалці" Світлана Лавренко. - Син дізнався про нього і вмовив мене приїхати. Робимо шпаківню, хоча я, зізнаюся, молоток в руках навіть не тримала до цього, але синові довірити його теж небезпечно. Дуже багато емоцій отримали від цього дня. Саша взяв участь в конкурсах, пограв в теніс, зробив магніт. Я навіть не знала, що у нас проводять такі свята! Тепер син каже мені, що потрібно буде і вдома таку шпаківню зробити і повісити  її на дереві біля під'їзду.

 

 

 

 

 

 

Крім ігрової складової також на святі можна було отримати масу корисної інформації. Так, наприклад, всі бажаючі змогли дізнатися від інструкторів з долікарської допомоги Червоного Хреста, як можна швидко організувати порятунок постраждалого, користуючись підручними засобами. Виявляється, що швидко зупинити кровотечу можна навіть звичайною краваткою або хусточкою до носа, якщо під рукою є ручка або палиця.

 

 

 

 

 

 

- В рамках дня Космічного здоров'я ми постаралися зробити максимально насичену програму, щоб всім гостям сподобалося, - розповів один з організаторів свята Олександр Каха.

 

 

 

 

 

 

- Ми проводимо культурні та оздоровчі майстер-класи, організували для дітей активні ігри та конкурси, а також провели виставку хенд-мейд і багато іншого. Чудово, що до свята долучилося так багато запорожців різного віку - це свідчить про те, що такі заходи треба продовжувати організовувати.

 

 

 

 

 

 

 

Фото –www. iz.com.ua

За джерелом:

http://iz.com.ua/zaporoje/96281-zaporozhcy-na-dne-kosmicheskogo-zdorovya-zapuskali-korabli-i-stroili-skvorechniki.html

 

Переглядів: 587 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 23:28
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024