Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Травень » 5 » Красуні Херсона і Таврії - допомагають переселенцям
00:42
Красуні Херсона і Таврії - допомагають переселенцям

 

 

МИЛОСЕРДЯ  КОНКУРСАНТОК

 

 

       

 

       Красуні, учасниці конкурсу «Міс Херсон – міс

       Таврія 2016»,  допомагають переселенцям

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 травня в Херсонському Палаці молоді та студентства учасниці конкурсу «Міс Херсон – міс Таврія 2016», разом з головою Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України Людмилою Чулковою та її членами, зібрали посильну натуральну та матеріальну допомогу українським переселенцям.

 

Усі 18 конкурсанток самі виявили бажання вступити в Товариство Червоного Хреста. Так як в Україні зараз досить не проста ситуація з переселенцями, конкурсантки вирішили надати допомогу саме цій категорії людей.

 

«Мені дуже приємно, що в наш час дуже багато не байдужої молоді. Наразі волонтерів Червоного Хреста лише у Дніпровському районі налічується 6500 молоді та 20000 дорослих осіб. От і наші дівчата виявили ініціативу і також приєднались до Товариства. Без будь яких роздумів самостійно зібрали необхідні продукти, речі, кошти для надання матеріальної допомоги переселенцям, -  говорить Людмила Чулкова.

 

Зараз в Товаристві на обліку знаходяться 234 одиноких людей похилого віку, 78 дітей - сиріт, 114 інвалідів І та ІІ груп, 13 багатодітних сімей, які змушені були покинути рідні домівки та переїхати на Херсонщину.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ми повинні допомагати одне одному у тяжких ситуаціях. Зараз в нашій країні проблема з переселенцями. Тому сьогодні ми з дівчатами зібрали крупи, макарони, печиво, консерви, їжу швидкого приготування, сухі пайки, одяг та іграшки для дітей. Кожен намагався допомогти, як міг, щоб хоч якось полегшити життя людям, котрі потребують нашої підтримки, адже, якщо не ми, тоді хто?!», - коментує подію учасниця конкурсу Дарина Гнідаш.

 

Так, конкурсантками було зібрано натуральну допомогу (продукти, одяг) на суму 5600 грн, та матеріальну допомогу - на суму 300 грн.

 

Довідково:

 

У Херсоні вже в п'ятнадцятий раз проводяться конкурси "Міс Херсона" і "Міс Таврії".

 

У 2016 році за ці титули позмагаються 18 студенток з різних ВНЗ обласного центру. Переможниці отримають право брати участь у всеукраїнських конкурсах краси. Але номінаціями не буде обділена жодна дівчина (у всякому разі, так стверджують організатори на чолі із заступником директора Обласного палацу молоді та студентів Аллою Кашициною).

 

У цьому році, як і раніше, конкурсантки взяли участь у благодійній акції, яка так і називається - "Благодійна місія".

 

Під егідою Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста м. Херсона, красуні збирали продукти, предмети одягу, іграшки для малозабезпечених: старих, багатодітних сімей, дітей-сиріт. Особлива увага приділялася сім'ям переселенців з дітьми та переселенцям - інвалідам першої та другої групи.

 

Голова Дніпровської РО Товариства Червоного Хреста м. Херсона Людмила Чулкова високо відзначила благодійні пориви студенток і вручила їм членські квитки організації: 5 грн – квиток, 10 грн – марка «Членський внесок». Всього - 300 грн.

 

 

 

Фото –www .ksza.ks.ua

За джерелом:

http://ksza.ks.ua/news/society/63359-krasun-dopomagayut-pereselencyam.html

 

Переглядів: 817 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 10:40
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024