Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Травень » 6 » Житомирські рятувальники організували консультацію на колесах за участю Червоного Хреста
18:04
Житомирські рятувальники організували консультацію на колесах за участю Червоного Хреста

 

 

МОБІЛЬНИЙ  АГІТПУНКТ  БЕЗПЕКИ

 

 

 

 

Житомирські рятувальники організували

консультацію на колесах за участю Червоного

Хреста

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З метою попередження різного роду надзвичайних подій та навчання населення правилам безпеки життєдіяльності сьогодні, 6 травня, на вулиці обласного центру знову виїхав пересувний консультаційний пункт Управління ДСНС Житомирщини. Сьогоднішнє місце розташування – поблизу центрального продовольчого ринку, вибрано не випадково. Адже саме тут спостерігається масове скупчення людей, які, готуючись до свят, вирушають на ринок за усім необхідним.

 

 

 

 

До проведення заходу долучились представники обласних організацій Добровільного пожежного товариства України та Житомирської обласної організації Червоного Хреста України, а також навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області.

 

 

 

 

Під час роботи пункту рятувальники деталізували населенню необхідність дотримання правил безпечної поведінки під час перебування у побуті, на вулиці, в лісових масивах та біля водойм, при виявленні вибухонебезпечних підозрілих предметів тощо.

 

 

 

 

Кожен бажаючий міг отримати листівки, переглянути стенди та плакати з інформацією щодо дій у випадку надзвичайних ситуацій. А фахівці навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності та цивільного захисту населення надавали усім охочим консультації з актуальних питань цивільного захисту.

 

 

 

 

Працівники ж обласної організації Добровільного пожежного товариства роз’яснили перехожим якими саме первинними засобами пожежогасіння можна ліквідовувати ту чи іншу пожежу та на практиці продемонстрували правила користування ними.

 

 

 

 

 

А представники Червоного Хреста наочно продемонстрували громадянам як накладати тугу пов’язку на поранену кінцівку, робити штучне дихання, обробляти рану у разі термічного опіку тощо. Кожен бажаючий міг також спробувати особисто надати першу долікарську допомогу умовному пораненому.

 

 

 

 

 

Від сьогодні робота пересувного консультаційного пункту Управління ДСНС України у Житомирській області посилюється у напрямку навчання населення. У подальшому на базі пункту планується проводити різні тематичні тренінги, виступи команд Дружин юних пожежних та бесіди з населенням профілактичного характеру.

 

 

 

Фото – www.silske.org

За джерелом:

http://silske.org/nadzvichayn-podyi/1436-zhitomirski-ryatuvalniki-organizuvali-konsultaciyu-na-kolesah.html

 

Переглядів: 596 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 03:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024