Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Травень » 25 » На Житомирщині відбувся зліт юних інспекторів руху з усієї області
08:08
На Житомирщині відбувся зліт юних інспекторів руху з усієї області

 

ЗМАГАННЯ ЮНИХ ІНСПЕКТОРІВ РУХУ

  

 

       

 

       23 травня на Житомирщині відбувся зліт

       юних інспекторів руху з усієї області

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Традиційно діти змагалися у п’яти тематичних конкурсах. Призові місця зайняли команди Житомирського району (Тетерівська ЗОШ), міст Новограда-Волинського та Андрушівки.

 

Ініціаторами проведення чергового зльоту команд ЮІР було Управління превентивної діяльності ГУНП в Житомирській області.

 

«Щорічний зліт обласних команд ЮІР відбувається за підтримки Житомирської облдержадміністрації, а також обласної спілки автомобілістів України. А отже, Головне управління Національної поліції в області у тісній взаємодії з державними та громадськими організаціями спрямовують свої зусилля на пропаганду дотримання молоддю безпечної поведінки на дорозі», – прокоментував старший інспектор УПД ГУНП Житомирщини Сергій Кучинський.

 

Цьогоріч зліт ЮІР відбувся на базі навчального закладу команди-переможниці минулого сезону – Тетерівської загальноосвітньої школи. Участь у змаганнях узяли 10 команд з різних районів Житомирської області. Після висловлених суддями змагань побажань успіхів у боротьбі за першість свято порядку на дорозі розпочалося.

 

ЮІРівці випробовували свої сили у знаннях з Правил дорожнього руху та жестів регулювальника, у наданні першої медичної допомоги та велоестафеті. А навчально-розважальним конкурсом у змаганнях став виступ агітбригад, учасники яких у жартівливо-повчальній формі довели володіння знаннями та навичками безпечної поведінки на дорозі.

 

Результати змагань оголосила професійна суддівська команда, до складу якої увійшли працівники Управління превентивної діяльності ГУНП, представники управлінь освіти та науки і сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, обласної Спілки автомобілістів України та організації  Червоного Хреста.

 

Уже вкотре найсильнішою командою обласних змагань ЮІР було визнано Тетерівську загальноосвітню школу Житомирського району. Незначний відсоток зароблених балів відділив від переможців у конкурсі команду м. Новограда-Волинського. Бронзовим призером, за результатами проведення усіх конкурсів, стала команда ЮІР м. Андрушівки.

 

Переможців та учасників нагородили цінними подарунками і грамотами.

 

 

Фото – відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://zt-news.org.ua/index.php?newsid=6360

 

Переглядів: 553 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 23:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024