Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Травень » 29 » Поради психолога: Як повернути інтерес до набридлої чи рутинної роботи
19:58
Поради психолога: Як повернути інтерес до набридлої чи рутинної роботи

 

 

НА РОБОТУ,  ЯК НА СВЯТО

 

 

       

        Як повернути інтерес до набридлої

        чи рутинної роботи: поради психолога,

        розміщені на сторінках інформаційного

        порталу zaxid.net

 

 

 

 

 

 

 

 

Навіть та робота, яка подобається і до якої лежить душа, зрештою може наскучити. Це трапляється тому, що більшість обов'язків повторюються день у день. І для того, щоб прискорити виконання завдань та мінімізувати зусилля, ми намагаємось автоматизувати більшість робочих процесів.

 

Проте інколи рутина стає просто нестерпною. Не поспішайте звільнятись. Експерти hh.ua дають поради, як повернути цікавість до роботи і отримувати задоволення від улюбленої справи.

 

Встановлюйте власний план і змагайтесь. Наприклад, вам треба відправити двадцять листів. Перевірте, чи зможете ви це зробити до четвертої години дня. Або ви з колегою обдзвонюєте клієнтів. Хто з вас зробить більше дзвінків за годину? Побийтеся об заклад на чашку кави. Дух змагання підтримає ваш інтерес до нудних справ.

 

Виходьте за межі своїх обов'язків. Часто нам здається, що у колег робота цікавіша, а завдання креативніші. Спробуйте допомогти колезі, а потім залучіть його до виконання ваших справ. Ініціюйте новий проект. Це може бути благочинність, волонтерські роботи чи організація свята в компанії. Будь-яка спільна активність згуртовує колектив і приносить новий досвід кожному з учасників.

 

Працюйте за винагороду. Мова йде не про зарплату, а про маленькі радості, які щодня піднімають вам настрій. Подумайте, як ви порадуєте себе, коли виконаєте заплановане. Посидьте десять хвилин у соцмережі, коли закінчите звіт. Або випийте кави в найближчій кав'ярні, коли повернетесь з нудної наради. Важливо, щоб це було дійсно заохоченням, а не приводом відкласти справи на потім.

 

Розділіть хороший настрій з колегами. Скоріш за все ваші колеги почуваються на роботі так, як і ви. Нудьгувати разом набагато веселіше. Влаштуйте спільний обід, поділіться цікавою інформацією, організуйте дошку для своїх ідей та думок. Подумайте, як зробити ваше спільне перебування в офісі комфортним.

 

Переконайтесь, що життя – це не лише робота. Якщо робота забирає весь ваш час, то не дивно, що ви втомились і не отримуєте задоволення від буденних справ. Знайдіть собі заняття до душі. Ходіть у спортзал, вивчайте англійську, проводьте час з сім'єю та друзями. Відчуйте повноту життя на роботі і поза межами офісу!

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://zaxid.net/news/showNews.do?yak_povernuti_interes_do_nabridloyi_chi_rutinnoyi_roboti&objectId=1393219

 

Переглядів: 601 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 03:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024