Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Травень » 30 » Запорізькі юні інспектори руху - іспит здали
13:59
Запорізькі юні інспектори руху - іспит здали

 

ДО БЕЗПЕЧНИХ КАНІКУЛ–ГОТОВІ!

 

 

       

 

       Обласний, 40-й за рахунком, огляд-конкурс загонів

       юних інспекторів руху пройшов днями у Запоріжжі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Місцем проведення стала територія навчального центру дитячої залізниці, де також прищеплюють дітям шанобливе ставлення до вимог вогнів світлофорів і жестів регулювальників. Тут поліцейські і педагоги давали оцінку отриманим на уроках знань поведінки на вулицях в умовах інтенсивного руху всіляких транспортних засобів.

 

 

 

 

 

 

Працівники Товариства Червоного Хреста України оцінювали готовність школярів діяти грамотно і рішуче в екстремальних ситуаціях, які, на жаль, ще відбуваються на наших дорогах. Так, з початку року на дорогах області в 34 ДТП загинуло два і травмовано 32 неповнолітніх, з них сім постраждали через власну необачність.

 

 

 

 

 

 

Максимально зменшити цю сумну статистику і покликана спільна робота правоохоронців, педагогів і небайдужих людей - учасників різних громадських організацій, що проводиться за допомогою самих же школярів.

 

 

 

 

 

 

 

Саме мистецтву вміння дохідливо і яскраво вести пропаганду життєвої необхідності суворого дотримання вимог Правил дорожнього руху серед своїх однолітків якраз і вчать в шкільних гуртках з поглибленого вивчення ПДР.

 

 

 

 

 

 

 

Підсумок змагань, підбитий у кінці напруженого дня, виявив кращих з 12 загонів, котрі брали участь в огляді і представляли райони і міста Запорізької області. Третє місце зайняли учні школи №67 Заводського, а друге - 23-ї школи Комунарського районів обласного центру.

 

 

 

 

 

 

 

На першу сходинку п'єдесталу пошани піднялися юні інспектори руху з мелітопольської гімназії №15, які і будуть восени представляти Запорізьку область на Всеукраїнських змаганнях в Одесі.

 

 

 

 

 

 

У роботі журі, яке давало оцінку знанням і навичкам школярів, крім офіцерів відділу забезпечення безпеки руху превентивної поліції обласного главку, брала участь й інспектор відділу взаємодії і моніторингу населення патрульної поліції Департаменту МВС України Ірина Кириченко. Допомагали служителям порядку представник департаменту науки і освіти облдержадміністрації Іван Юрченко, заступник директора регіонального відділення Всеукраїнського центру безпеки руху Юрій Харченко та керівник автодружини "Радар" Віктор Гранченко

 

 

 

Текст і фото: Віктор Армяновскі

За джерелом:

http://iz.com.ua/zaporoje/99822-zaporozhskie-yuidovcy-ekzamen-sdali.html

 

Переглядів: 603 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 09:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024