Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Червень » 1 » Чернівецька МО ТЧХ України та партнери з Франції – Донеччині
21:52
Чернівецька МО ТЧХ України та партнери з Франції – Донеччині

 

ПОДАРУНОК

 

 

       

       Чернівецька МО ТЧХ України та партнери

       з Франції - Донеччині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Біля офісу Чернівецької міської організації Товариства Червоного Хреста України, що по вул.Маяковського, 31,  сьогодні передано в зону бойових дій на схід України, зокрема у м. Костянтинівку, що на Донеччині, рентгенівську хірургічну пересувну систему на базі ЕОП (електронно-оптичний перетворювач), отриману від французького медичного центру.

 

 

 

 

 

 

 

Відповідно до договору дарування між Чернівецькою міською організацією Товариства Червоного Хреста України, в особі – голови Алли Запухляк, з однієї сторони, та з другої сторони, - доктора П'єра Шавона, Лон-ле Соньєтського медичного центру (Франція), сьогодні в зону бойових дій передано для Комунальної установи «Лікувально-профілактичної установи міської лікарні №5» у м. Костянтинівка Донецької області ренгенівську хірургічну пересувну система на базі ЕОП (електронно-оптичний перетворювач).

 

 

 

 

 

 

 

 

Установка пройшла технічний огляд і готова до експлуатації. Представник від Костянтинівської громади Вадим Кочмар подякував червонохрестівцям за проведення процедури передачі обладнання і визнання вантажу гуманітарним, а також благодійнику - Віктору Крикуну, за оплату транспортних послуг щодо доставки його у Чернівці з Франції.

 

 

 

 

 
 

 

 

Довідково:

 

Рентгенівська хірургічна пересувна установка із С-подібним штативом експертного класу, призначена для виконання широкого спектру інтервенційних втручань, для хірургічних малоінвазивних втручань у абдомінальній хірургії травматології, нейрохірургії, урології, гінекології тощо.

 

 

Система працює якісно, незалежно від коливань живильної напруги і струму, що важливо в умовах, в яких проживає населення поблизу проведення бойових дій.

 

 

Нагадаємо, що у м. Костянтинівці у квітні 2014 року проходили мітинги, зводилися барикади - 28-го числа влада була захоплена групою озброєних представників опозиції. У ніч на 2 травня в районі телевежі відбувся бій, а 5 липня 2014 року місто було звільнено ЗСУ. 

 


Костянтинівка – місто обласного підпорядкування, центр цілого району. В лікарні на обліку перебуває більше 17 тис. громадян, з них 6738 непрацездатних, розгорнуто 145 ліжок, ( відділення кардіологічне, пульмонологічне, длор та мікрохірургія ока). 

 


З 1 липня 2014 року по травень 2016 року тут вилікували 1200 військовослужбовців з різними видами поранень.

 

 

Фото – прес-служби Чернівецької МО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/619916154818333/photos/pcb.733496130127001/733495690127045/?type=3

 

 

 

 

.

Переглядів: 631 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 11:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024