Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Червень » 4 » Волинська ОО ТЧХ України достойно відзначила Міжнародний день захисту дітей
22:09
Волинська ОО ТЧХ України достойно відзначила Міжнародний день захисту дітей

 

ПОДАРУЙ  ДИТИНІ  РАДІСТЬ

 

 

      

       1 червня Червоний Хрест Волині привітав

       630 дітей: районні та міські організації

       Товариства Волинської області провели

       благодійні акції «Подаруй дитині радість».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Працівники Луцької міської організації Товариства завітали 1 червня до дітей з особливими потребами навчально-реабілітаційного центру Луцької міської ради, вручивши тим, які знаходились в літньому шкільному таборі (40 осіб) канцелярські набори для малювання та занять з праці за кошти, в сумі 1 935 грн., які надійшли на благодійний рахунок від публічного акціонерного товариства «СКФ Україна» (генеральний директор Цибульський Володимир Іванович) під час Всеукраїнського місячника.

 

 

 

 

 

 

Червонохрестівці організували концерт для вихованців навчально-реабілітаційного центру з участю волонтерів, студентів Волинського державного училища культури і мистецтв ім І.Ф.Стравінського.

 

 

Також цього дня міська організація Товариства видала дитячий одяг і взуття батькам дітей дошкільного та шкільного віку з числа внутрішньо переміщених осіб на суму 28 000 грн. Загалом цього дня лучани отримали допомогу на суму 29 935 грн.

 

Завдячуючи Волинській обласній організації Товариства Червоного Хреста України та приватному підприємцю Сельвесюку Сергію, які виділили кошти в сумі 2 350 грн. та 500 грн. працівники Камінь-Каширської районної організації Товариства закупили і передали солодкі подарунки 47 дітям- сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування.

 

 

 

 

 

 

Напередодні в Теремнівському будинку культури серед дітей - сиріт, учнів початкових класів був проведений конкурс на кращий малюнок. По його закінченню всі 10 переможців отримали від Луцької районної організації Товариства іграшки на суму 2 000 грн.

 

 

 

 

 

 

1 червня червонохрестівці відвідали інфекційне відділення Луцької центральної районної лікарні де 10 дітям, які знаходяться на стаціонарному лікуванні подарували солодощі на суму 600 грн.

 

 

 

 

 

 

 

З нагоди Міжнародного дня захисту дітей 10 дітей - сиріт, напівсиріт, з малозабезпечених сімей, які навчаються в ЗОШ №1 м. Рожище отримали канцтовари, білизну, а також солодощі на суму 968 грн. Ці подарунки були вручені на шкільній лінійці.

 

 

Для багатодітної сім’ї вимушених переселенців з Луганської області та дітей з інших багатодітних родин, що проживають в Горохівському районі, в Міжнародний день захисту дітей червонохрестівці принесли продуктові набори (олія, макарони, крупи, солодощі, фрукти). Загалом допомогу отримало 19 дітей на суму 955 грн.

 

 

 

 

 

 

 

Щоб підсолодити життя 15 дітям з Ківерців, які за станом здоров’я не можуть пересуватися, а тому перебувають на індивідуальному навчанні - патронажні медичні сестри Ківерцівської районної організації Товариства віднесли солодощі на суму 750 грн.

 

 

 

 

 

 

 

Всього по області під час акцій, проведених з нагоди Міжнародного дня захисту дітей, цього року було охоплено 603 дитини, яким надано допомогу на суму 45 938 грн.

 

 

 

 

 

 

Діти покладають на нас, дорослих, надію, цілком і повністю довіряють нам, потребують нашої любові. То ж давайте, допоможемо їм бути щасливими і улюбленими!  

 

 

 

Фото – прес-служби Волинської ОО ТЧХУ

За джерелом:

http://redcross.volyn.ua/work159.php

 

 

 

Переглядів: 715 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 10:47
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024