Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Червень » 6 » «У Запорізькій області ще залишається резерв для поселення переселенців», - з повідомлення ОДА
21:54
«У Запорізькій області ще залишається резерв для поселення переселенців», - з повідомлення ОДА

 

 

ДАХ  НАД  ГОЛОВОЮ – ЗАБЕЗПЕЧАТЬ

 

 

       

       «У Запорізькій області ще залишається резерв

       для поселення переселенців», - повідомила ОДА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Запорізьку область продовжують прибувати мешканці із зони проведення збройного конфлікту на сході України. Зараз на території області знаходяться 68 тис. 93 вимушених переселенця, а саме: 9 тис. 576 чоловіків, 20 тис. 802 жінок, 17 тис. 150 дітей, 20 тис. 565 пенсіонерів та інвалідів.

 

 

За словами начальника штабу з питань соціального забезпечення і тимчасового розміщення сімей і вимушених переселенців Миколи Голованя, зараз виникають нові проблеми з приводу отримання пенсій і соціальної допомоги. Це трапляється через невизначеність у процедурі реєстрації між громадами і штабом.

 

 

Новоприбулі переселенці реєструються в установленому порядку, отримують гуманітарну, практичну допомогу в поселенні, відновлення втрачених документів, консультації. На сьогодні в модульному містечку Запоріжжя проживають 366 чоловік, залишається ще 178 вільних місць. Всього в області в гуртожитках і модульному містечку налічується 330 вільних місць для поселення

 

 

Довідково:

 

Регіональний штаб з питань соціального забезпечення і тимчасового розміщення сімей і вимушених переселенців функціонує при Головному управлінні ДСНС України в Запорізькій області, який розташований на вул. Грязнова, 65 (перший поверх).

 

Також громадяни можуть звернутися в штаб по телефону: 787-94-31, або зателефонувати на безкоштовні номери 101 і 112, з яких їх переключать на обласний штаб.

 

Штаб співпрацює з Товариством Червоного Хреста України, місцевим центром допомоги вимушеним переселенцям, міжнародними організаціями та волонтерами.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://reporter-ua.com/2016/06/06/293004_oga-v-zaporozhskoy-oblasti-eshche-ostaetsya-rezerv-dlya-poseleniya-pereselencev

 

Переглядів: 555 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 03:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024