Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Червень » 8 » На Сумщині стартує другий етап проекту «Підтримка довгострокової соціальної стабільності в Україні»
14:47
На Сумщині стартує другий етап проекту «Підтримка довгострокової соціальної стабільності в Україні»

 

 

ЗАДЛЯ  СТАБІЛЬНОСТІ

 

 

       

        На Сумщині стартує другий етап проекту «Підтримка

        довгострокової соціальної стабільності в Україні»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Він передбачає медичну допомогу та психологічну підтримку внутрішньо переміщеним особам, пораненим, демобілізованим військовослужбовцям та їх родинам.

 

Як підкреслила заступник голови облдержадміністрації Ірина КУПРЕЙЧИК, обласна влада з 2014 року сприяє впровадженню на території області Проекту з підтримки довгострокової соціальної стабільності в Україні, що реалізується за підтримки Уряду Японії через Міжнародну Федерацію Червоного Хреста та Червоного Півмісяця.

 

 

«Сьогодні держава стоїть на захисті інтересів та потреб громадян. Особливої уваги потребують внутрішньо переміщені особи, поранені та демобілізовані військовослужбовці, а також члени їхніх сімей. Завдяки співпраці державного та громадського секторів, люди зазначеної категорії отримують необхідну допомогу. Адже роботу неурядових організацій неможливо обрахувати цифрами, її цінність – зцілені людські долі та життя», – наголосила Ірина Купрейчик під час засідання круглого столу «Підтримка довгострокової соціальної стабільності в Україні».

 

 

За словами голови Сумської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Ігоря ШАПОВАЛА, всі, кому необхідна така допомога, можуть звертатися до їхньої установи за адресою: м. Суми, вулиця Холодногірська, 41.

 

 

 

 

 

 

 

Для цього розроблена Програма надання консультацій, медичної та психологічної підтримки пораненим та демобілізованим військовослужбовцям. Для членів сімей зазначеної категорії будуть проводитись навчання групи взаємодопомоги, інші спільні заходи для родин. Особлива увага приділена роботі з дітьми – для них підготовлено спеціальні заходи арт-терапії та психосоціальної роботи, майстер-класи, екскурсії, а також Програма психологічної реабілітації для дітей.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://regionews.sumy.ua/?q=node/70091

 

Переглядів: 608 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 14:23
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024