Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Червень » 9 » Берегометські лісівники з Буковини допомагають хворим дітям
11:26
Берегометські лісівники з Буковини допомагають хворим дітям

 

ДОБРОЧИННІСТЬ – СПРАВА КОЖНОГО!

 

 

       

 

       Справжнє милосердя – це бажання приносити

       користь іншим людям, не думаючи про

       винагороду.

       Х.Келлер

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Берегометські лісівники ніколи не залишаються осторонь чужих бід і проблем. А коли це стосується дітей, то не має жодних зволікань у допомозі.

 

 

 

 

 

 

Чималій кількості дітей, хворих на важкі хвороби, допомагає ДП «Берегометське ЛМГ». Звичайно, хвалитися про милосердя не можна, але говорити про це і закликати творити добро усіх небайдужих – необхідно. Трудовий колектив, профспілковий комітет лісмисливгоспу постійно опікується геріатричним будинком для людей поважного віку в с. Коритне, Вижницького району, Берегометською лікарнею Червоного Хреста, воїнами, що воювали у зоні збройного конфлікту на сході України, їх сім’ями, що проживають на Буковині.

 

 

 

 

 

 

А нещодавно лісівники відвідали школу-інтернат для дітей-інвалідів в с. Магала. В інтернаті виховуються 64 хлопчики та 4 дівчинки. Це важкий заклад, від побаченого в якому, затамовує подих і сльози котяться з очей.

 

 

 

 

 

 

 

В усіх мешканців інтернату своє життя - лікування, харчування, відпочинок і певні розваги. Діти нагодовані, одягнуті, а головне – оповиті великою любов’ю і повагою всіх, без виключення, працівників установи і щирим відношенням мужнього директора інтернату Михайла Зайделю.

 

 

 

 

 

 

 

Пан Михайло люб’язно провів екскурсію територією та познайомив з дітьми і персоналом. Голова профспілкового комітету ДП «Берегометське ЛМГ» Василь Бужора, голова цехового комітету Мигівського лісництва Анатолій Михайлюк з біллю у серці, але великим натхненням, спілкувалися з дітворою, за що ми їм щиро вдячні.

 

 

 

 

 

 

Вихованці школи дуже люблять відвідувачів. Серед них є ті, які співають, пораються по господарству, доглядають худобу. Взагалі, ці діти живуть у своєму світі… Якомусь простішому і незрозумілому для всіх інших людей. Їм не потрібні розкоші і гроші, вони не переймаються політикою і не судять ближнього. Вони прагнуть ласки, уваги і любові.

 

 

Звертаємося до усіх небайдужих лісівників країни: частіше спілкуватися з дітьми і вдивлятися у їх очі. В них щирість, правда і нестримне бажання жити!

 

Автор - Тетяна Тирон

 

 

Фото – www.chas.cv.ua

За джерелом:

http://www.chas.cv.ua/33106-beregometsk-lsvniki-dopomagayut-hvorim-dtyam.html

 

Переглядів: 645 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 01:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024