Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Червень » 9 » У Запоріжжі на випускному балу вручили «Оскари»
12:38
У Запоріжжі на випускному балу вручили «Оскари»

 

 

НАВЧАННЯ, ЯК ВІДПОЧИНОК

 

 

 

Вчора, 8 червня, у Запоріжжі на випускному

балу вручали...символічні «Оскари»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

У Запоріжжі при відділеннях соціально-побутової адаптації Запорізького міського територіального центру соціального обслуговування з 2012 року працюють факультети "Університету третього віку". За цей час понад тисячу запорізьких пенсіонерів і людей з обмеженими можливостями поповнили свої знання з практичної психології, країнознавства, історії мистецтв, флористики та садівництву, літературно-музичному майстерності, та інших напрямків.

 

Заняття на факультетах проводять як фахівці відділень соціально-побутової адаптації, так і співробітники медичних установ міста, управлінь праці та соціального захисту населення, районних відділень обласної організації Товариства Червоного Хреста України, Запорізького міського дитячого ботанічного саду і багато інших фахівців, які на волонтерських засадах з радістю діляться з пенсіонерами своїми знаннями і досвідом.

 

Так, протягом навчального року у відділенні соціально-побутової адаптації Дніпровського району слухачі займалися на факультеті "Літературно-музичної майстерності" і отримали знання про риторику і сценічну мову, вокальну та акторську майстерність, український фольклор.

 

По закінченню курсу, слухачі факультету - 38 пенсіонерів, організували випускний бал з концертною програмою, в ході якої продемонстрували свої вміння в хоровому співі, театралізованих костюмованих постановках, літературних композиціях. Сценарії та костюми виготовили самі випускники.

Слухачі факультету "Літературно-музичної майстерності" отримали не тільки сертифікати, а й символічні "Оскари", повідомляє сайт мерії.

 

- Ця форма соціально-педагогічної роботи - "Університет третього віку" полюбилася пенсіонерами: вже з їх участю почалася підготовка до наступного навчального року, йдуть дискусії про нові напрямки і нові знання, готуються навчальні плани, ведуться переговори з майбутніми викладачами - фахівцями-волонтерами Запоріжжя , - зазначила начальник управління соціального захисту населення міської ради Ольга Полковникова.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://iz.com.ua/zaporoje/100473-universitet-tretego-vozrasta.html

 

Переглядів: 634 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 04:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024