Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Червень » 18 » У Миколаївській обласній організації Товариства Червоного Хреста України шанують донорів крові
17:38
У Миколаївській обласній організації Товариства Червоного Хреста України шанують донорів крові

 

 

CВЯТО  ДАРУВАЛЬНИКІВ  КРОВІ

 

 

     

     У Миколаївській обласній організації Товариства

     Червоного Хреста України шанують донорів.

     Для них тут організували свято

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

13 років тому Міжнародна Федерація Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, Міжнародна Федерація донорів крові, Міжнародний союз переливання крові за сприяння Всесвітньої Організації Охорони здоров'я оголосили 14 червня Всесвітнім днем ​​донора крові.

 

Саме в цей день, 14 червня,  1868 року народився відомий лікар-імунолог, лауреат Нобелівської премії Карл Ландштайнер, який зробив геніальне відкриття - групи крові. З тих пір стало можливим шляхом переливання крові рятувати життя і повертати здоров'я важкохворим.

 

Саме в цей день в світі вшановують тих, хто добровільно віддає свою кров заради порятунку інших.

 

 

 

 

 

 

 

У Миколаївській обласній організації Товариства Червоного Хреста України про донорів пам'ятають, піклуються, поважають. Про це свідчить вшанування донорів, яке проводиться щорічно і вже стало традиційними.

 

На тематичний захід в кіно-палац «Піонер» були запрошені 40 осіб з числа почесних і активних донорів міста. Заступник голови Миколаївської обласної організації Л.І. Паламарчук і голови районних організацій міста Миколаєва висловили подяку за великий внесок людям, чия кров врятувала багато життів, людям, які є дарувальниками крові, яким висловлюють подяку батьки хворих дітей.

 

 

 

 

 

 

Всім запрошеним донорам волонтери та працівники районних організацій Товариства Червоного Хреста України вручили подарунки.

 

Донори, в свою чергу, подякували Червоному Хресту за увагу і відзначили, що їм дуже сподобалися відвідини кіно-палацу «Піонер», а також організоване тут для них свято.

 

 

Фото – www.nikolaev-city.net

За джерелом:

http://nikolaev-city.net/18529/v-nikolaevskoy-oblastnoy-organizacii-obshchestva-krasnogo-kresta-ukrainy-pomnyat-o-donorah

 

Переглядів: 592 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 27.04.2024, 07:05
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024