Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Червень » 25 » На Київщині діє Проект “Підтримка довгострокової соціальної стабільності в Україні”, який фінансує уряд Японії
08:00
На Київщині діє Проект “Підтримка довгострокової соціальної стабільності в Україні”, який фінансує уряд Японії

 

ЧАРІВНА CИЛА ПОЗИТИВНИХ ЕМОЦІЙ

 

 

 

На Київщині розпочався Проект Червоного

Хреста “Підтримка довгострокової соціальної

стабільності в Україні”, який фінансується

урядом Японії .

 

 

 

 

 

 

 

 

Основні задачі даної програми - сприяти довгостроковій соціальній стабільності в Україні, підтримуючи медичну та соціальну реінтеграцію поранених демобілізованих військовослужбовців та вразливих вимушено переміщених людей зі Сходу країни.

 

 

Допомога пораненим

 

В рамках програми вже отримали допомогу мешканці Білої Церкви, які були пораненні під час участі в збройному конфлікті на Донеччині.

 

 

 

 

 

 

 

В приміщенні Білоцерківської міської організації Товариства Червоного Хреста України Олег Миколайович Гуленко, голова обласної організації Червоного Хреста, - особисто вручив Сергію Ляшевичу необхідні для лікування медикаменти.

 

 

 

 

 

 

Вячеславу Корнієнку були придбані та вручені комплектуючі до слухового апарату, яким він вимушений користуватися в результаті втрати слуху після тяжкого поранення. Керівник обласного Товариства Червоного Хреста побажав хлопцям швидшого одужання та міцного здоров’я, а всім нам мирного неба над головою. 
 

 

Програма підтримки поранених та їхніх сімей триває. Крім забезпечення медичним компонентом - передбачає ряд заходів, спрямованих на відновлення психоемоційного комфорту. 

 

 

 

Екскурсія  у зоопарк

 

 

 

 

 

 

 

22 червня в рамках цієї програми відбулася екскурсія вимушених переселенців, що проживають на Київщині, в зоопарк  "12 місяців. Парк щасливих тварин" під чуйною опікою Ковтун Катерини та Елена Софиенко.

 

 

 

 

 

 

Екскурсанти отримали можливість побачити різноманітних звірів і екзотичних птахів.

 

 

 

 

 

 

 

У них була можливість також і поплавати з дітьми у басейні.

 

 

 

 

 

 

Само-собою, що око екскурсантів вабив мальовничий ландшафт і важко було встояти, щоб не помилуватися мальовничими краєвидами і не сфотографуватися на згадку, як це зробила Олена Софієнко (на знімку). 

 

 

 

 

 

 

У себе на сторінці у Facebook вона написала відгук: «Сьогодні був неймовірний день! Відвідала зоопарк "12 місяців. Парк щасливих тварин" ! Я вам більше скажу - це ще й парк щасливих людей! Неймовірна атмосфера! Лише позитивні емоції і приємні враження! Нарешті збулася моя мрія - Я ПОБАЧИЛА СПРАВЖНЬОГО ЛЕВА! А ще  - я сьогодні спускалась з гірки! А басейн - взагалі відпад! Супердень! Всім рекомендую це місце!»

 

 

 

 

 

 

 

Японські суші

 

 

 

 

 

 

23 червня  у рамках проекту "Підтримка довгострокової соціальної стабільності в Україні" за сприяння уряду Японії було проведено неймовірний кулінарний майстер клас "Традиційна страва японської кухні - суші" у приміщенні Bravo кафе... coffee time у смт. Гребінки, що у Васильківському районі на Київщині, під керівництвом волонтера Білоцерківської МО ТЧХУ Олени Софієнко.

 

 

 


 

 

 

На цьому майстер - класі діти переселенців навчилися тримати палички для суші, вивчили технологію приготування суші-ролів і, звичайно, посмакували власноруч зробленою національною стравою японської кухні.

 

 

 

 

 

 

 

Після завершення акції всі її учасники отримали масу позитивних емоцій та приємних вражень.

 

 

 


 

 

 

Висловлюємо слова вдячності директору Bravo кафе... coffee timeNatasha Ivanova та його колективу - Линник Ірині та Вингранівській Оксані за сприяння у організації місця проведення та створення комфортних умов для реалізації даного заходу.
 

 

 

 

Зацікавлені можуть скористатися такими каналами зв'язку:

 

E-mail: dovira-redcross@ukr.net ; Контактний тел.: (067)775-49-46

 

 

 

Фото – прес-служби Білоцерківської МО ТЧХУ

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1160736520643589&set=pcb.791003977702416&type=3&theater

 

Переглядів: 858 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 02:11
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024