Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Червень » 27 » Заходи Уманської МРО ТЧХ України – до Дня молоді
08:30
Заходи Уманської МРО ТЧХ України – до Дня молоді

 

УЧАСНИКИ  ФЛЕШ - МОБУ

 

 

 

Заходи Уманської МРО ТЧХ України –

до Дня молоді

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Волонтери МРО ТЧХУ в час святкування Дня молоді привертали увагу  до діяльності Товариства Червоного Хреста  України   під час флеш-моб заходів на вулицях та у місцях масового зібрання населення.

 

 

 

 

 

 

Показали свої досягнення юні  художники, які свої роботи присвятили діяльності Червоного Хреста. Зовсім недавно, у Міжнародний день захисту дітей, відбулося нагородження переможців спеціального конкурсу, який був оголошений до Всесвітнього Дня Червоного Хреста і Червоного Півмісяця.

 

 

 

 

 

 

Викликав цікавість у мешканців міста і тренінг з надання першої долікарської допомоги, який провели   волонтери та інструктор МРО ТЧХУ. У них була можливість потренуватися навіть на муляжі у наданні серцево-легеневої реанімації.

 

 

 

 

 

 

Під вечір на головному майдані міста, - площі Соборності, - з 17.00 для усіх , хто вважав себе молодим душею, розпочався концерт за участі гуртів: «Атмосфера», «Bagiroff Band», а також молодих талановитих уманських виконавців, які роблять перші кроки на сцені.

Свято відбудеться за підтримки управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА та міського голови міста Умань Олександра Цебрія. Кожен, хто сюди прийшов, отримав масу задоволення, гарний настрій, море позитиву.

 

 

 

 

 

На переможців різних ігор чекали цікаві призи та подарунки. На додачу вони отримували від Червоного Хреста інформаційно-рекламну продукцію про переваги здорового способу життя та різних методів уникнення типових недуг, які часто псують нам літній відпочинок.

 

 

Фото – прес-служби Уманської МРО ТЧХУ

Прес – служба Уманської МРО ТЧХ України

 

Переглядів: 610 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вівторок, 23.04.2024, 22:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024