Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Червень » 30 » Сьогодні у Харкові з'явився ще один пункт видачі гуманітарної допомоги
19:56
Сьогодні у Харкові з'явився ще один пункт видачі гуманітарної допомоги

 

 

ДОПОМОГА З  НІМЕЧЧИНИ

 

 

       

        У Харкові з'явився ще один пункт видачі гуманітарної

        допомоги, в якому вимушені переселенці зможуть

        отримувати ваучери на продукти харчування та

        медикаменти

 

 

 

 

 

 

Сьогодні на вулиці Клочківській відкрили пункт видачі гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним жителям Донецької і Луганської областей. Проект реалізувала Харківська обласна організація Товариства Червоного Хреста України в партнерстві з німецькими колегами

 

 

У Харкові Світлана Крикунова з тимчасово окупованої Горлівки живе майже 2 роки. Але до сих пір потребує підтримки і допомоги. Світлана - мати-одиначка, знімає житло. До того ж її 15-річна дочка часто хворіє. Переселенка розповідає, рада, що до продовольчої допомоги додали ще й медикаментозну. Засоби з аптечного ваучера вона зможе витратити на лікування дитини.

 

 

Світлана Крикунова

переселенка з Горлівки (Донецька обл.)

 

Вегето-судинна дистонія. Не знаю, звідки у нас це. Вже 4 рік з цим боремося. Чекаємо, може, переросте. Це ми препарати колемо. Ми повністю сплатимо курс лікування, якого нам вистачить на півроку. Кожні півроку проходити протягом трьох років. Якщо ми це витримаємо, то ми позбудемося цього діагнозу повністю

 

Міністерство закордонних справ Німеччини в партнерстві з Німецьким Червоним Хрестом співпрацюють з харківськими колегами близько року. Вже реалізований один проект: протягом семи місяців благодійники видали понад шести тисячам переселенців 44 тисячі продуктових ваучерів.

 

 

Харіс Алієвич

проектний менеджер ГО «Німецький Червоний Хрест»

 

 

Цей проект - продовження нашої співпраці. За нинішнім проектом більше 5 тисячам внутрішньо переміщених осіб з числа найбільш уразливих категорій видадуть 50 тисяч продуктових / не продуктових ваучерів і 50 тисяч аптечних ваучерів

 

 

 

 

 

 

 

 

Отримати гуманітарну допомогу можна, звернувшись до районних відділень Товариства Червоного Хреста, розташованих по всій області. Після реєстрації та підтвердження статусу, переселенцям видають по два щомісячних ваучера на людину - продуктовий і аптечний. На рахунках - 600 і 300 гривень відповідно. Засобами можна скористатися тільки в певній харківської мережі магазинів і аптек. Покупки - будь-які, крім тютюнових виробів та алкоголю. Гуманітарна допомога розрахована лише на незахищені верстви населення.

 

 

Валентина Костенко

заступник голови Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України

 

Це багатодітні сім'ї, з кількістю дітей 3 і більше. Це одинокі матері, які виховують дітей, пенсіонери старше 65 років. Це сім'ї, які виховують дітей-інвалідів, прийомних дітей, дітей-сиріт. Це інваліди всіх груп, вагітні жінки.

Видавати ваучери благодійники будуть щомісяця протягом 10 місяців. В цілому німецький уряд тільки через організації Червоного Хреста передав українським переселенцям гуманітарної допомоги на суму близько 5 з половиною мільйонів євро.

 

 

 

 

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://www.objectiv.tv/300616/129757.html

 

Переглядів: 656 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Середа, 24.04.2024, 17:31
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024