Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Липень » 4 » Благодійний вечір закарпатських красунь приніс неочікуваний результат
20:57
Благодійний вечір закарпатських красунь приніс неочікуваний результат

 

БЛАГОДІЙНИЙ БАЛ В УЖГОРОДІ

 

 

 

     

      Благодійний вечір закарпатських красунь приніс

      неочікуваний результат

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Цими днями у передмісті Ужгорода відбувся цікавий та креативний благодійний захід, що набув особливої популярності серед місцевих мешканців. Його родзинкою було те, що організовували його молоді та талановиті закарпатські красуні та моделі, відмовити яким, вочевидь, змогли тільки одиниці.

 

 

 

 

 

 

Ідея благодійного вечора народилася за підсумками відвідання дівчатами онкологічного відділення дитячої лікарні у Мукачево. Вони стали частими гостями у маленьких пацієнтів і з кожною новою зустріччю бажання допомогти їм виростало в рази. Тим паче ситуація у відділенні не найкраща – окрім дороговартісних препаратів та спецтехніки, там вкрай необхідно покращити навіть елементарні умови перебування дітей.

 

 

 

 

 

 

«Розмірковуючи як допомогти діткам, вирішили зупинитися на проведенні благодійного вечора, - розповідає співорганізатор свята Діана Молнар. – Благодійних акцій у соцмережах зараз занадто багато, а щось креативне, на нашу думку, змогло би привернути увагу суспільства»

 

 

 

 

 

 

На знімку: Радісні організатори - Діана Переста та Діана Молнар

 

 

Тож дівчата, озброївшись оптимістичним настроєм та благодійною мотивацією, приступили до організації вечора. Спільно з відомими місцевими дизайнерами і майстрами вони розробили цікаву програму заходу, а родзинкою свята став ведучий Тудор Кілару.

 

 

 

 

 

 

 

«І, уявляєте, в супереч прогнозам скептиків нам це вдалося! Прийшлось розширювати площу для розсадки гостей – бажаючих приєднатися до акції було в рази більше ніж очікувалося. Були навіть перші особи – захід відвідав мер міста Богдан Андріїв та багато інших відомих закарпатців», - розповідає учасниця цьогорічного конкурсу Міс України Діана Переста.

 

 

 

 

 

 

У програмі був показ вишуканого одягу від місцевих дизайнерів та елітних бутиків, приємна музика, живе спілкування, пісочна анімація, шоу від ілюзіоніста та благодійний аукціон, серед лотів ексклюзивні прикраси, витвори мистецтва, дизайнерський одяг, аксесуари, відпочинок в Карпатах і т.д.

 

 

 

 

 

 

Окрім того, на заході гості взяли участь у лотереї та виграли вечері в елітних ресторанах, сертифікати на фотозйомку, абонемент в спортзал, сертифікати на знижку різних послуг і багато іншого.

 

 

 

 

 

 

 

 

«Ми очікували зібрати 25 тис. гривень, які були необхідні для закупівлі 2 ультразвукових інгаляторів і обладнання для підігріву води у відділенні. Уявіть нашу реакцію, коли у скриньці виявилось більше 60 тис. гривень! Тепер спільно з керівництвом медичного закладу обговорюємо «фронт робіт» - хочемо покращити умови лікування маленьких хворих», - розповідають організатори.

 

 

 

 

 

 

 

Перші подарунки пацієнти дитячого онкологічного відділення вже отримали – ультразвукові інгалятори встановлюють у відділенні.

 

 

 

 

 

 

До слова, зупинятися на досягнутому дівчата не збираються, тож нас чекає ще багато цікавих та корисних вечорів.

 

 

Наш коментар:

 

На Заході такі благодійні бали регулярно влаштовує Червоний Хрест для поповнення своєї скарбниці. Великою популярністю користуються, наприклад, такі благодійні бали у Князівстві Монако. Це, мабуть, зумовлено тим, що Князь Монако Альбер ІІ – водночас і президент Червоного Хреста цієї міні-держави на березі Лігурійського моря. Докладніше див. - http://lviv-redcross.at.ua/blog/2013-08-03-1986

 

 

 

Фото – www.zak-kor.net

За джерелом:

http://zak-kor.net/susplstvo/20348-blagodyniy-vechr-zakarpatskih-krasun-prins-neochkuvaniy-rezultat-foto.html

 

 

 

Переглядів: 823 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 11:39
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024