Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Липень » 8 » У Луцьку 7 липня відбулося засідання Президії Правління Волинської ОО ТЧХ України
14:56
У Луцьку 7 липня відбулося засідання Президії Правління Волинської ОО ТЧХ України

 

ПЛАНОВЕ  ЗАСІДАННЯ

 

 

 

 

У Луцьку 7 липня відбулося засідання

Президії Правління Волинської ОО ТЧХУ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 7 липня, в конференцзалі  обласного управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації, на плановому засіданні Президії Правління Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, яке проводила голова – Валентина Пришко, були розглянуті першочергові завдання сьогодення:

 

1. Про діяльність Володимир-Волинської і Рожищенської районних організацій Товариства Червоного Хреста України. 

2. Про стан фінансово-господарської діяльності в Луцькій і Нововолинській міських організаціях Товариства Червоного Хреста України. 

3. Про діяльність центрів і кімнат медико-соціальної допомоги в Ківерцівській, Луцькій і Маневицькій районних організаціях Товариства Червоного Хреста України. 

4. Про хід виконання Молодіжної програми обласної організації Товариства на 2011-2016 роки Ковельською і Ратнівською районними організаціями Товариства Червоного Хреста України. 

5. Про стан виконання постанов Президії Правління Товариства Червоного Хреста України, прийнятих у 2015 році. 

6. Про затвердження «Плану розвитку Волинської обласної організації Товариства Червоного Хреста України у сфері попередження та реагування на надзвичайні ситуації на 2017-2018 роки». 

 

 

 



 

 

 

 

В роботі засідання Президії Правління взяли участь всі голови міських і районних організацій Товариства Червоного Хреста області. 

Крім того, в цей день працівниками бухгалтерії Товариства, - головним бухгалтером  Марією Климовець та бухгалтером патронажної служби  Валентиною Сенюк, - був проведений семінар для присутніх голів райміськорганізацій  з обліку фінансової звітності. На ньому розглядалися питання правильності ведення фінансової документації, терміни її подання та правильності заповнення табелів робочого часу.

 

Також були проведені практичні завдання щодо складання розрахунків плану зі збору членських внесків (обмін досвідом – голови Ківерцівської РО ТЧХ України – Любов Новосад), зі складання розрахунку фінансового плану, з правильності заповнення звітів з фінансово-господарської діяльності у районних та міських організаціях Товариства. 

Обговорення питань відбувалося, як завжди, жваво і в діловій атмосфері. Після цього були проголосовані і прийняті відповідні постанови.

 

Присутні на засіданні Президії Правління голови міських і районних організацій Товариства отримали настанови та наочну літературу, яка  допоможе їм в подальшій повсякденній роботі.

 

 

Довідково:

 

Аналогічні засідання президій відбудуться днями в усіх обласних організаціях ТЧХ України. У Львові, наприклад, таке засідання заплановане на 13 липня. 

 

 

Фото – прес-служби Волинської ОО ТЧХУ

За джерелом:
http://redcross.volyn.ua/work163.php

 

 

Переглядів: 516 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 09:51
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024