Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Липень » 13 » У Львові 13 липня відбулося засідання Президії Правління Львівської ОО ТЧХ України
14:56
У Львові 13 липня відбулося засідання Президії Правління Львівської ОО ТЧХ України

 

ПІДБИТО  ПІДСУМКИ   ПІВРІЧЧЯ

 

 

У Львові 13 липня відбулося засідання Президії

Правління  Львівської ОО ТЧХ України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 13 липня, в конференц - залі  обласної організації Львівської ОО ТЧХУ, на плановому засіданні Президії Правління Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України, яке проводив голова – Валентин Мойсеєнко, були розглянуті такі питання:

 

 

 



 

 

 

1. Про підсумки роботи міських, районних організацій ТЧХ за І півріччя 2016 року з питань медико-соціальної та фінансово – господарської діяльності. 

2. Про підсумки Всеукраїнського місячника Червоного Хреста. 

3. Про інформаційну діяльність Сокальської, Буської, Жидачівської районних організацій ТЧХ України. 

4.Про хід виконання Молодіжної програми обласної організації Товариства на 2011-2016 роки Червоноградською, Жовківською, Пустомитівською МРО Товариства Червоного Хреста України. 

 

 




 

 

 

 


В роботі засідання Президії Правління взяли участь всі голови міських і районних організацій Товариства Червоного Хреста Львівської області. 

 

Доповідаючи про підсумки І півріччя, голова Львівської ОО ТЧХ України Валентин Мойсеєнко наголосив, що очолюване ним Товариство, поки що єдине в Україні,  має укладену Угоду з облдержадміністрацією про співпрацю і взаємодопомогу. З цього приводу голва ЛОДА  Олег Синютка затвердив Розпорядження № 339/0/5 -16 від 30 травня п.р. «Про заходи щодо підтримки діяльності Львівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України».  

Оленою Бєляковою, в.о. головного бухгалтера Товариства, був проведений також інструктаж для присутніх голів районних, міськрайонних і міських організацій ТЧХУ щодо обліку фінансової звітності. Вона розповіла про те, як правильно вести фінансову документацію, згідно нових вимог, терміни її подання в бухгалтерію ЛОО ТЧХУ та відповідне заповнення табелів обліку робочого часу.

 

Також були проведені практичні заняття щодо складання планів зі збору членських внесків.

 

 

 

 

 

 

Обговорення всіх запланованих питань відбувалося, як завжди, жваво і в діловій атмосфері. Особливо радісною новиною було те, що у серпні, при фінансовій підтримці Австрійського Червоного Хреста, у міжнародний молодіжний табір прибудуть на тижневе навчання у Брюховичі 40 волонтерів не тільки з України, але і з країн ЄС.

 

Були проголосовані і прийняті відповідні Постанови з кожного з питань, запланованих Порядком дня.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Присутні на засіданні Президії Правління голови міських і районних організацій Товариства, а також командир загону швидкого реагування Червоного Хреста Львівщини Михайло Яворівський,  отримали настанови голови ЛОО ТЧХ України Валентина Мойсеєнка, а  також наочну пропагандистсько -інформаційну літературу, журнали «Вісник Червоного Хреста України», які  допоможуть їм в подальшій повсякденній роботі.

 

 

 

 

Фото – автора

Ірина Апостолюк,

голова Личаківської РО ТЧХ м. Львова

 

 

Переглядів: 682 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 28.03.2024, 16:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024