Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Липень » 13 » Житомир: рятувальники провели акцію "На воді - без біди" за участю Червоного Хреста
19:27
Житомир: рятувальники провели акцію "На воді - без біди" за участю Червоного Хреста

 

НА  ВОДІ – БЕЗ  БІДИ

 

 

     

     Рятувальники і червонохрестівці Житомира 

     провели пізнавально - розважальну акцію для

     дітей, котрі відпочивали на міському пляжі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні, 13 липня, на території дитячого пляжу Гідропарку, що у місті Житомирі, рятувальники спільно із представниками Товариства Червоного Хреста України, рятувальниками міської комунальної рятувальної служби на воді, представниками Добровільного пожежного товариства України у Житомирській області та за партнерської підтримки ТРЦ «Глобал» сімейного центру дозвілля «Острів розваг» провели для дітей пізнавально-розважальну акцію «На воді - без біди».

 

З першої ж хвилини малюки поринули у вир пригод та випробувань. Із самого початку заходу водолази розказали та на практиці продемонстрували правила користування плавзасобами.

 

 

 

 

 

 

Крім того, вони показали способи порятунку людини на воді, що можуть стати в нагоді простому відпочивальнику. Проте, на щастя, це була гра. Після вдалого порятунку, дітям більш детально було показано надання домедичної допомоги потерпілим від представників Товариства Червоного Хреста України.

 

Також разом із волонтерами юні рятувальники мали змогу випробувати свої сили під час непрямого масажу серця, який вони робили манекенові.

 

Далі розпочались справжні змагання. Малеча вгадувала вірні чи не вірні вислови із застережливою тематикою, брала участь у брейн-рингу з питань основ безпеки життєдіяльності, а також намагалась врятувати людину з води, кидаючи їй “кінець Олександрова”.

 

Разом із фахівцами обласної організації Добровільного пожежного товариства України маленькі відпочиваючі навчились, як правильно користуватися вогнегасником.

 

Кожна  дитина отримала за участь у грі надувні кульки із написом «Я люблю ДСНС України» та запрошення на безкоштовне відвідування різноманітних атракціонів в ТРЦ «Глобал» сімейного центру дозвілля «Острів розваг».

 

 

 

 

 

 

Як і планувалося, акція виявилися не лише веселою, а й інформативною. Левова частка конкурсів допомогла дітлахам закріпити свої знання з безпечної поведінки на воді та набути нових. Хочеться вірити, що робота фахівців ДСНС і Червоного Хреста не виявиться марною, адже, у першу чергу, громадяни самі повинні дбати про особисту безпеку та безпеку своїх дітей, постійно нагадувати їм, як поводити себе під час відпочинку на воді та демонструвати це їм власним прикладом.

 

 

 

Фото – прес-служби ДСНС в Житомирській області

За  джерелом:

http://silske.org/nadzvichayn-podyi/1576-zhitomir-ryatuvalniki-proveli-akciyu-na-vodi-bez-bidi.html

 

Переглядів: 586 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 16:18
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024