Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Липень » 18 » В Алма-Аті ввели «червоний» рівень терористичної небезпеки
10:10
В Алма-Аті ввели «червоний» рівень терористичної небезпеки

 

ПОНЕДІЛОК – ВАЖКИЙ  ДЕНЬ

 


 


        У найбільшому казахському місті Алма-Ата

        введений «червоний» рівень терористичної

        небезпеки, повідомляє в понеділок

        департамент внутрішніх справ міста

 


 

 

 

 

 

 

 

 

«У зв'язку з цим закликаємо всіх жителів і гостей міста неухильно дотримуватися вимог, передбачених при вищевказаному рівні [терористичної небезпеки]», - йдеться в повідомленні, яке наводить у своїй інформації Trend.

 


Нагадаємо, що сьогодні вранці невідомий в Алма-Аті розстріляв поліцейських. Повідомляється про двох убитих, а також, як мінімум, п'ятьох поранених, доставлених в реанімацію. Поки що не ясно, чи є поранені співробітниками органів внутрішніх справ. Поліція рекомендує жителям не залишати домівки.

 

 

Критичний («червоний») рівень терористичної небезпеки вводиться при наявності інформації про скоєний акт тероризму, а також підтвердженої інформації про можливе скоєння повторного акту (актів) тероризму або одночасних терористичних атак на об'єкти, вразливі в терористичному відношенні.

 


При цьому дозволяється проводити особистий огляд і огляд речей, транспортних засобів, а також тимчасово обмежувати або забороняти їх рух. Також при цьому рівні дозволяється безперешкодно проникати у житлові та інші приміщення.

 

 

Можуть бути вжиті такі заходи, як контроль переговорів й іншої інформації, що передається по каналах телекомунікаційних систем. Крім того, передбачається повна мобілізація і бойова готовність всіх сил спецслужб, посилення режимних заходів в ході проведення доглядових заходів в аеропортах, морських і річкових портах, на об'єктах метрополітену, залізничних вокзалах і автовокзалах з використанням спеціальних технічних засобів.

 

 

 

 

 

Довідково:

 

При такому рівні загрози поступає, як правило, також сигнал для мобілізації всім службам швидкої допомоги, а в даному випадку – і загонам швидкого реагування Червоного Півмісяця Казахстану, які тут створені з метою порятунку потерпілих від стихійних лих, особливо від землетрусів, так як Алма-Ата розташована у зоні великої сейсмічної активності. Щойно на своїй офіційній сторінці у соцмережі Facebook Червоний Півмісяць Казахстану опублікував повідомлення про найвищий рівень терористичної загрози і попросив громадян без зайвої потреби не виходити на вулицю.

(Докладніше - https://www.facebook.com/redcrescent.kz/photos/a.598096320278392.1073741831.597165113704846/1052886864799333/?type=3&theater&notif_t=notify_me_page&notif_id=1468829366258292).

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://magicpolygon.ru/13828.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook

 

Переглядів: 557 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 17:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 2
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024