Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Липень » 20 » Вісті з Дніпропетровської ОО ТЧХ України: Літні заходи загону швидкого реагування
13:39
Вісті з Дніпропетровської ОО ТЧХ України: Літні заходи загону швидкого реагування

 

АКЦІЇ ЗШР ЧЕРВОНОГО ХРЕСТА - ВЛІТКУ

 

 

 

Літо – пора відпусток, але не для членів

загону швидкого реагування Червоного Хреста

 на Дніпропетровщині

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Влітку загін швидкого реагування Дніпропетровської ОО ТЧХ України має навіть більше турбот, ніж взимку. Про це можна судити з публікацій, як на їх власній сторінці у соцмережі Facebook, так і з публікацій у різних ЗМІ Дніпропетровщини.

 

 

 

 

 

 

Так, наприклад, за повідомленням ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, 18 липня для ознайомлення дітей та працівників навчальних закладів вогнеборці разом з представником ЗШР Червоного Хреста завітали до дитячого літнього табору «Сонечко» в місті Дніпро, щоб розповісти про те, як вберегти життя і здоров’я, а також своїх близьких від біди на воді.

 

 

 

 

 

 

Гості нагадали малечі про те, що купатися дозволяється лише на санкціонованих пляжах, і що категорично не можна занурюватися у воду, де не знаєш дна, суворо забороняється блазнювати, що тонеш, та запливати за буї.

 

 

 

 

 

 

Найбільшу цікавість та захоплення у присутніх викликало, як тренер Червоного Хреста Дніпропетровщини з вивчення правил першої долікарської допомоги Володимир Солдаткін продемонстрував на манекені дії і добровольцях, які слід вчиняти в разі порятунку людини, яка тоне на річці, а саме, як правильно надавати першу допомогу постраждалому.

 

 

 

 

 

 

Про цю подію на своїй сторінці у соцмережі Facebook Володимир Солдаткін залишив лаконічне повідомлення: «Спільно з Дніпропетровським обласним управлінням ДСНС в ЗСШ - 43 провели урок на тему - безпека на воді».

 

 

 

 

 

 

Володимир часто публікує повідомлення на сторінці загону швидкого реагування Червоного Хреста Дніпропетровщини, який не так давно створено для надання допомоги населенню, яке постраждало внаслідок надзвичайних ситуацій техногенного, природного та соціального характеру, проведення профілактичних заходів щодо їх попередження.

 

 

 

 

 

ЗШР  з дня заснування взяв участь у багатьох цікавих акціях: був учасником змагань стаєрів у Харкові, де серед дівчат його представниця Соломія Бардин посіла 1-е місце, з позитивної сторони загін заявив себе у «Місті професій», який відбувся 18 липня, де показував усім бажаючим як надавати долікарську допомогу, був запрошений на навчання майбутніх правоохоронців - курсантів університету МВС, а також став учасником багатьох інших масових заходів на Дніпропетровщині. 

 

 

 

 

 

 

Фото – зі сторінки В.Солдаткіна у Facebook і прес-служби ДСНС в Дніпропетровській області

За джерелом:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1739338486347274&set=pcb.1636568053325623&type=3&theater

 

Переглядів: 822 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 09:17
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024