Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Липень » 23 » Харківщина отримала 4,5 тонни гуманітарної допомоги від Конгресу Українців Канади (ВІДЕО)
21:19
Харківщина отримала 4,5 тонни гуманітарної допомоги від Конгресу Українців Канади (ВІДЕО)

 

ДОБРОЧИННІСТЬ  З - ЗА ОКЕАНУ

 

 

 

       Харківщина отримала 4,5 тонни гуманітарної

       допомоги від Конгресу Українців Канади

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ноші, інвалідні коляски, витратні матеріали для хірургічних відділень і одяг. Конгрес Українців Канади надав гуманітарну допомогу лікарням та територіальним центрам соціального обслуговування Харківської області. За підтримки обладміністрації волонтери розвозять речі у віддалені райони регіону

 

 

Теплі светри, шкарпетки, рюкзаки. Гуманітарну допомогу малозабезпеченим сім'ям та переселенцям Червоний Хрест України привіз в село Стрілеча Харківського району. Поки дорослі отримують речі, малюків розважають конкурсами і танцями. Для них волонтери Червоного Хреста влаштували справжнє свято.

 

Ольга Кілєєва

жителька с. Стрілеча

Рюкзак ми ще якраз не купували. Сьогодні нам його в подарунок, так приємно. І така допомога, звичайно. Так, зараз залишиться в цей рюкзак покласти канцелярію і, в принципі, ми в школу будемо зібрані

 

Аліна

жителька с. Стрілеча

 

Нам вручили светрик біленький, теплий, шкарпетки теплі. Записали, скільки нас в родині живе людина. Ось у нас два хлопчики і дві дівчинки, комусь із нас щось підійде

 

Гуманітарну допомогу роздадуть всім нужденним, обіцяє новий голова Харківської районної організації Товариства Червоного Хреста України Вікторія Ткаченко. У планах волонтерів об'їхати всі населені пункти Харківського району.

 

 

Вікторія Ткаченко

голова Харківської районної організації Товариства Червоного Хреста України

 

Ми отримали 742 светрів, 102 пари шкарпеток, 80 рюкзаків. Ось все розподіляємо по всьому округу, щоб усім вистачило, щоб порівну.

 

Волонтери Червоного Хреста розповідають, «гуманітарку» людям, які в ній особливо потребують, розвозять регулярно. За минулий рік в Харківській області її отримали 115 тисяч сімей. Шість тисяч самотніх і літніх людей регіону знаходяться під опікою патронажної служби Червоного Хреста Харківщини.

 

Максим Литвиненко

глава Харківської районної ради

Гуманітарні акції, вони повинні проводитися не в якихось центральних з нормальною інфраструктурою населених пунктах, а саме в таких, куди єдиний транспорт на сьогоднішній момент - це маршрутка. Маршрутка ходить тут, все нормально в цьому відношенні. Але люди похилого віку і, скажімо так, дезадаптованих на сьогоднішній момент наше населення, вони все-таки потребують того, щоб приїжджали до них. А не в тому, щоб їх викликали кудись

 

 

Наступний населений пункт Харківського району, куди з гуманітарною допомогою планують приїхати волонтери Червоного Хреста, село Веселе. Згідно з попередніми списками, які надали соціальні служби, в допомоги там потребують близько 50 осіб. Але, запевняє член правління Національного комітету Червоного Хреста України Володимир Рожанський, якщо на пункт роздачі «гуманітарки» прийде більше - в допомозі нікому не відмовлять.

 

 

Володимир Рожанський

член правління Національного комітету Червоного Хреста України

 

Потребують багато насправді. Для того, щоб розуміти, хто особливо потребує, в цьому Червоному Хресту допомагає державна адміністрація. Особливу увагу цьому приділяє перший заступник губернатора Харківської державної адміністрації Світлична Юлія Олександрівна. Як приклад можу навести, в минулому році на Харківську область було отримано велику кількість медичного обладнання. І завдяки Юлії Олександрівні, це обладнання потрапило дійсно в ті медустанови, які особливо потребували

 

Витратні матеріали для хірургічних відділень лікарень, носилки, інвалідні коляски і одяг - для жителів Харківщини Конгрес українців Канади надав 4,5 тонни гуманітарної допомоги. Її передали обласній травматологічній лікарні, Балаклійської центральної районної лікарні, територіальним центрам соціального обслуговування населення Вовчанського, Краснокутського та Балаклійського районів.

 

Як розповіла перший віце-губернатор Юлія Світлична, зараз обласна влада за участю представників Червоного Хреста ведуть переговори з Китайською Народною Республікою. І, можливо, в наступному році Харківський регіон отримає ще один вантаж гуманітарної допомоги у вигляді нового медичного обладнання.

 

 

 

 

Фото – objectiv.tv

За джерелом:

http://objectiv.tv/210716/130647.html

 

 

Переглядів: 722 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 00:25
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024