Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Липень » 26 » Днями Червоний Хрест м. Умані провів навчання з долікарської допомоги для вогнеборців міста
19:23
Днями Червоний Хрест м. Умані провів навчання з долікарської допомоги для вогнеборців міста

 

ЩОРІЧНИЙ  ТРЕНІНГ

 

 

 

     Літо - пора підвищеної пожежної небезпект.

     Дуже часто під час пожеж зазнають різних

     травм погорільці, які намагаються врятувати

     своє житло і майно. Тож вогнеборці повинні

     мати також ще і навики парамедиків 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Днями Уманська МРО ТЧХУ провела чергове навчання для особового складу міського ДПРУ-14 Управління ДСНС України з надання долікарської допомоги. Такі заняття, спільно з міськрайонною організацією Червоного Хреста, пожежники ДПРУ-14 проводять щорічно. Систематичне відпрацювання   практичних  навичок  необхідне при виникненні критичних ситуацій як на роботі, так й у повсякденному  житті.

 

 

 

 

 

 

На заняттях  з особовим складом пожежної частини  завжди присутні: голова міськрайонної організації Товариства Червоного Хреста України Валентина Чорна, начальник Управління ДСНС України  Уманського  району  Олександр Лебідь, заступник  начальника  ДПРУ-14 Олександр Мовчан. Слухачі мають змогу практично закріпити потрібні навички з надання долікарської  допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

Слухачі закріплюють  знання з надання домедичної допомоги при травмах, раптових захворюваннях, надзвичайних ситуаціях. Червоний Хрест навчив вогнеборців: як обробляти опіки, реанімувати постраждалого, допомогти при кровотечах, переломах кісток тощо. Такі практичні навички можна належно засвоїти під час систематичних практичних занять, які міськрайонна  організація проводить за 6 - годинною та 12 - годинною програмами. Слухачі 12 годинної - програми  отримують сертифікат на українській та англійській мовах.

 

 

 

 

 

 

Під час занять використовується такий психологічний прийом, як взяття на себе ролі постраждалого. Через емоції стимулюється пам"ять. Матеріал, прослуханий на лекції, засвоюється краще. Тренер з долікарської допомоги під час тренінгу використовує також і необхідну наочність: манекен, мультимедійні засоби, перев’язувальні і підручні матеріали. Заняття та тренінги проводяться як в приміщенні, так і на  свіжому повітрі.

 

 

 

Фото - Уманської  МРО ТЧХУ

Прес - центр Уманської МРО ТЧХ України

                                   

Переглядів: 536 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 10:53
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024