Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Липень » 29 » В селі Конопівка на Тернопільщині 27 липня розпочав роботу молодіжний літній табір ТЧХ України
12:24
В селі Конопівка на Тернопільщині 27 липня розпочав роботу молодіжний літній табір ТЧХ України

 

 

ВІДКРИТТЯ  МОЛОДІЖНОГО  ТАБОРУ

 

 

 

Для участі у відкритті табору прибули понад

60 волонтерів, котрі представляють обласні

організації Товариства Червоного Хреста України



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

На церемонії відкриття до волонтерів звернулися представники Міжнародного Комітету Червоного Хреста, Національного комітету ТЧХУ та керівники Тернопільської обласної організації Товариства. Вони наголосили на важливості даного заходу та ознайомили присутніх з планом роботи табору на найближчі 5 днів.

 

 



 

 

 

Наступний день почався із захоплюючого квесту "Як добре я знаю червонохресний рух, частиною якого я є". Волонтери об'єдналися в команди та кілька годин поспіль виконували різного роду завдання, котрі мали на меті перевірити знання учасників акції історії, основоположних принципів і структури червонохресного руху, змісту Женевських конвенцій 1949 р., навичок домедичної допомоги тощо.
 


Зазначимо, що перемогу в квесті здобула команда, у складі якої була білоцерківська волонтерка Вероніка Котлинська.



Після цього представники Молодіжної комісії - Юлія Олефіренко та Олена Ковальова презентували звіт про свою роботу в Євразійській молодіжній комісії та обговорили з волонтерами пріоритетні напрямки роботи молоді даного регіону.
 

 

 


 

 

 

Наступним пунктом порядку денного було узгодження змін до Положення про Молодіжну комісію ТЧХУ. Лідери кластерів відзвітували про підсумки своєї роботи за перше півріччя 2016 року. Найактивнішою організацією щодо роботи з молоддю в центральному кластері вкотре було визнано Білоцерківську МО ТЧХ України.
 

 

 


 

 

 

Перший робочий день табору завершився відпрацюванням навичок надання першої долікарської допомоги на воді, яке провів волонтер з Білої Церкви Олександр Мацюченко.

 

 



 

 

 

Ввечері всі учасники відчували не лише приємну втому, а й наповнення новими знаннями та позитивними емоціями, що й було на меті в організаторів заходу.

 

 

Довідково:

 

У Львові такий молодіжний табір планують відкрити 19 серпня за участю Австрійського Червоного Хреста. Працюватиме він до 28 серпня. Подробиці – у наших наступних випусках.

 

 

 

Фото – Білоцерківської МО ТЧХУ

Прес-служба Білоцерківської МО ТЧХ України

 

 

За джерелом:

https://new.vk.com/redcrossbc?w=wall-28599694_1001

 

Переглядів: 603 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 26.04.2024, 22:14
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024