Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 4 » Молодіжний табір Австрійського Червоного Хреста відбувся у м. Лангенлойз (ВІДЕО)
21:26
Молодіжний табір Австрійського Червоного Хреста відбувся у м. Лангенлойз (ВІДЕО)

 

 

МОЛОДЬ  КРОКУЄ  У МАЙБУТНЄ

 

 

       

       Австрійським Червоним Хрестом проведено

       з 11 до 25 липня 2016 року 61- й  Молодіжний

       табір в м. Лангенлойзі

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тема табору була націлена на об,єднання молоді на побудову такої команди, якій було би до снаги звершити навіть неможливе «Побудуй команду мрії – будь її частиною».

 

 

 

 

 

 

Учасниками табору були 23 делегації з Європи, Азії та Карибських островів, серед них – з Німеччини, Австрії, Угорщини, Швейцарії, Гренландії, Чехії, Словенії, Непалу, Афганістану, Казахстану, Японії, Північній Кореї,  Таїланду та ін.

 

Від України в літньому таборі взяли участь Андрій Сулейман та Антон Константинов, котрі були задіяні в реалізації проектів Австрійського Червоного Хреста в м. Лисичанську Луганській області.Делегати Австрійського Червоного Хреста були задоволені  продуктивністю і свідомістю цих волонтерів і вважали, що спілкування з ними піде на користь всім учасникам молодіжного табору.

 

 

 

 

 

 

Учасники табору брали участь у дискусіях , семінарах, тренінгах, а також в різних творчих заходах, відвідували багато визначних місць Австрії.

 

Делегації від Луганщини дуже сподобалась симуляція, якою передбачався перетен  кордону з Сомалі до Австрії. Вона була дуже наближена до реальних умов. Луганчани  потрапили до групи переселенців, які пройшли дуже тяжкий шлях від Сомалі до Австрії. Це було  настільки реалістично, що деякі з групи одразу не могли зрозуміти, що відбувається, і як потрібно себе вести в  подібній ситуації.

 

Також волонтери Товариства Червоного Хреста України були учасниками  медіа-групи, яка знімала та фотографувала всі заходи, які відбувались в літньому таборі.

 

 

 

 

 

 

В кінці закриття табору відбувся фестиваль  Націй, де кожна делегація представляла свою країну. Волонтери з України були в національному вбрані, і частували учасників дерунами та сирниками, які розійшлися серед них миттєво. Знай наших!

 

 

 

 

 

 

Можна вважати, що делегація з України достойно представила  рідну країну серед молоді, а червонохрестовці з Луганщини здобули неоціненний досвід з Міжнародного гуманітарного права та обмінялись своїми знаннями з надання  гуманітарної допомоги постраждалим від збройного конфлікту на Сході України.

 

 

 

 

 

Довідково:

 

Лангенлойс (нім. Langenlois) - місто (нім. Stadt) в Австрії, у федеральній землі Нижня Австрія.Входить до складу округу Кремс-Ланд. Населення становить 7200 мешканців (станом на 4 січня 2008 року). Займає площу 67,12 км².

 

 

 

Фото - автора

Андрій Сулейман,

член ЗШР Луганської ОО ТЧХУ

 

 

 

За джерелом:

http://krestlug.homelan.lg.ua/2016/08/03/chervonohresna-molod-tse-nashe-maybutnye/#more-1131

 

Переглядів: 707 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Субота, 20.04.2024, 16:19
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024