Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 5 » В Попаснянському районі на Луганщині мобільна бригада Червоного Хреста оглянула у липні 814 пацієнтів
11:01
В Попаснянському районі на Луганщині мобільна бригада Червоного Хреста оглянула у липні 814 пацієнтів

 

ПОСЛУГИ  МЕДИКІВ - ДОСТУПНІШІ

 

 

 

 

В Попаснянському районі на Луганщині

мобільна бригада Червоного Хреста оглянула

і надала допомогу у липні 814 пацієнтам

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Мобільна бригада Червоного Хреста працює недавно в Попаснянському районі і складається з лікаря (хірург, травматолог, терапевт, функціональний діагност) і двох медичних сестер.

 

 

 

 

 

 

 

Вона надає послуги первинної медичної допомоги з 1 липня 2016 року. Мобільна бригада базується в м.Сєверодонецьку (на базі обласного Товариства Червоного Хреста) і працює в тісній співпраці з Попаснянським Центром первинної медичної допомоги.

 

 

 

 

 

 

 

Діяльність МБ включає в себе надання первинної медичної допомоги на базі ФАПів та включає в себе ультразвукове обстеження (щитовидної залози, молочних залоз, органів черевної порожнини, органів сечовидільної системи та органів малого тазу), зняття електрокардіограми і визначення глюкози крові.

 

Всі обстеження проводяться строго за діагнозом і призначаються лікарем МБ.

 

 

 

 

 

 

За липень були відвідано 10 сіл Попаснянського району: Миколаївку, Ниркове, Шипілова, Золотарівку, Дружбу, Катеринівку, Троїцьке, Комишуваху -1 (Привілля), Світличне, Нижнє.

 

З метою підвищення якості обслуговування і для здійснення контролю проведеного лікування, використовується принцип кратності відвідувань. З огляду на те, що в селі Ниркове відсутній медичний працівник, ми відвідали його три рази за поточний місяць.

 

 

Всього за липень було оглянуто 814 пацієнтів, з них тимчасово переміщених осіб - 37. Кількість оглянутих дітей склала 67 осіб. Особи старші 60 років -379 осіб.

 

 

 

 

 

 

 

Вдома було обстежено та проконсультовано  - 25 пацієнтів.

 

 

Ультразвукове обстеження було проведено 611 пацієнтам, в тому числі і на дому. Електрокардіограма була зроблена 773 пацієнтам. Рівень глюкози крові перевірили 152 пацієнтам. Було зроблено 6 локальних блокад пацієнтам із захворюваннями опорно - рухового апарату для зняття гострого больового синдрому.

 

 

 

 

 

 

 

За захворюваннями - лідирує патологія серцево-судинної системи -273 консультації, захворювання шлунково-кишкового тракту -112, захворювання опорно-рухового апарату -108, неврологічні розлади -85, урологічні патології -60, ендокринологічні захворювання -59 (переважно захворювання підшлункової та щитовидної залоз) , органи дихання -30.

 

Було проведено консультацій: хірургічних -26, гострі респіраторні інфекції -19, лор -15, гінекологічні -14, інші -12. Крім того, 7 пацієнтів - з вперше виявленими онкологічними захворюваннями .

 

На термінову госпіталізацію направлено 11 паціентів. Пацієнтів з множинними діагнозами -221.Перенаправлено на консультації до спеціалістів - 149 пацієнтів.

 

 

Малозабезпеченим особам і вимушеним переселенцям - безкоштовно надаються ліки Червоним Хрестом.

 

 

 

Фото – Луганської ОО ТЧХ України

За джерелом:

http://krestlug.homelan.lg.ua/

 
Переглядів: 536 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 09:46
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024