Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 5 » Конвої ООН доставили будматеріали до Луганська
21:46
Конвої ООН доставили будматеріали до Луганська

 

ДЛЯ ВІДБУДОВИ І ПРИМИРЕННЯ

 

 

 

Конвої Агентства Організації Об’єднаних

Націй у справах біженців доставили будівельні

матеріали до Луганська.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це йдеться в прес-релізі Агентства ООН у справах біженців, передає УНН.

 

За даними організації, вперше за 5 місяців конвої Агентства ООН у справах біженців (UNHCR) прибули до непідконтрольних уряду територій Луганської області, доставивши життєво необхідні будівельні матеріали для тисяч людей, чиє житло було зруйноване чи пошкоджене внаслідок конфлікту.

 

Так, два окремі конвої по 25 вантажівок кожен за підтримки Кластеру з логістики під керівництвом Всесвітньої продовольчої програми доставили матеріали, які дозволять Агентству ООН у справах біженців розширити програму з відновлення житла у регіоні. Перші 25 машин прибули у минулий четвер та доставили 23 тисяч листів шиферу до складів Агентства у Луганську.

 

Ще 25 вантажівок прибули сьогодні, у п’ятницю, із цементом, цеглою, рубероїдом, брезентом та цвяхами, а також кухонними наборами, каністрами, кип’ятильниками та сушками для взуття для використання взимку.

 

У відомстві наголошують, що доставка гуманітарної допомоги на непідконтрольні території Луганської області зменшилася, оскільки багато спеціалізованих агентств ООН не могли вести там діяльність з лютого 2015 року.

 

При цьому, команда Агентства ООН у справах біженців в Луганську разом з місцевою будівельною компанією, волонтерами, а також у співпраці з місцевими сільрадами планує до жовтня 2016 р. завершити відновлення 1 500 пошкоджених будинків на додаток до тих 1 500, що було відремонтовано у 2015 р. Близько 1 100 родин у 15 селищах, розташованих поблизу лінії розмежування, уже отримали будівельні матеріали, проте 40 відсотків цільового населення не зможе завершити роботи з відновлення житла без допомоги Агентства ООН у справах біженців.

 

Довідково:

 

Аналогічні поставки будівельних матеріалів роблять і МКЧХ , і ТЧХ України для відбудови інфраструктури та житлового фонду по обидві сторони фронту.

 

 

Фото - www.unn.com.ua

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1592205-konvoyi-oon-dostavili-budmateriali-do-luganska

 

Переглядів: 659 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 29.03.2024, 10:03
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 359
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 1
Користувачів: 1
alexapostolyuk77
Iv. Stepura © 2024