Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 6 » На Олімпійських іграх пролунав учбовий вибух
22:30
На Олімпійських іграх пролунав учбовий вибух

 

ЗАРАДИ  БЕЗПЕКИ

 

 

     

     На Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро поліція

     знешкодила підозрілий предмет, а у прес-центр

     Олімпіади влучила куля.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Про це повідомляє ТСН.

У Ріо-де-Жанейро на фініші велотраси пролунав гучний вибух. Поліція контролює район, де стався вибух, немає жодних ознак паніки. Спортивний журналіст британського телеканалу Sky News Скотті Стівенсон написав із посиланням на поліцейських, що це був контрольований вибух. Правоохоронці знешкодили підозрілий пакет.

Окрім цього, сьогодні в обідню пору куля влучила у медіа-центр Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, розташований поблизу іподрому, де відбуваються змагання з кінного спорту. Куля, яку ймовірно випустили зі штурмової гвинтівки, пробила білий пластик великого намету прес-центру і з гуркотом впала на підлогу, пише британське видання H&H, журналісти якого бачили інцидент на власні очі.

Це сталося в обід, особливо напружений час у прес-центрі, коли журналісти з усіх країн були зайняті написанням репортажів з ранкових змагань з кінного спорту. Куля приземлилася біля британського фотографа Джона Страуда, який працює від Федерації кінного спорту Британії. Він побіг в дальній кінець кімнати, щоб звернутися за допомогою. Внаслідок інциденту ніхто не постраждав.

Нагадаємо, літні Олімпійські Ігри у Ріо-де-Жанейро стартували 5 серпня і триватимуть до 21 серпня. У змаганнях беруть участь спортсмени з 207 країн.

 

 

 

Довідково:

 

Загони швидкого реагування Червоного Хреста Бразилії також отримали можливість пройти тренінг, наближений до реальних подій. Тут дуже люблять спорт. І високо цінують можливість провести Олімпійські ігри саме у їх країні.

 

 

 

 

 

 

14 липня, коли олімпійський факел мадрував по країні з міста у місто перед тим як спалахнути у чаші Олімпіади в Ріо-де-Жанейро, у м. Курітиба право пронести його як естафету було надане президенту Червоного Хреста Бразилії Роселі Сампайо (Rosely Sampaio).

 

 

 

 

 

 

Це було визнання заслуг п. Роселі, котра хоч і є журналістом за фахом, але завжди підтримувала і підтримує спорт і спортсменів не тільки тоді, коли вони на вершині слави, але і в лиху годину горя і великих страждань.

 

 

 

 

 

 

Тут і створення футзалів, і розвиток футболу для дітей вулиці, і конструювання спеціальних розкладних крісел для людей з обмеженими можливостями, щоб вони могли стрибати з парашутом, і організація спортивних клубів з дзю-до і карате, і ще багато чого іншого, що заслуговує окремої розповіді.

 

 

 

 

 

 

Фото – http://www.cruzvermelha.org.br/ ; Reuters

За джерелом:

http://www.volynnews.com/news/extreme/na-olimpiyskykh-ihrakh-prolunav-vybukh/

 

 

 

Переглядів: 588 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 08:27
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024