Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 7 » Одесу накрила злива: вулиці підтоплені, а проїзд – утруднений
20:28
Одесу накрила злива: вулиці підтоплені, а проїзд – утруднений

 

ПОДИХ  З  МОРЯ

 

 

 

 

Одесу накрила злива: вулиці підтоплені,

а проїзд – утруднений

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні на Одесу раптово обрушився сильний дощ з поривчастим вітром. Під керівництвом першого заступника Одеського міського голови Анатолія Орловського оперативно створений штаб з ліквідації наслідків негоди, співробітники комунальних служб приступили до ліквідації наслідків, передає УНН із посиланням на прес-службу міської ради Одеси.

 

 

Як повідомили у міській раді, у результаті рясних опадів виявилися підтоплені кілька вулиць: Приморська, Церковна, Пироговська, Космонавтів, 25-ї Чапаєвської дивізії, Вільямса, а також Французький бульвар, Середньофонтанська і Митна площі, де зливові стоки не встигали справлятися з великими потоками дощової води.

 

 

“На даний момент практично скрізь відновлено рух, поки проїзд утруднений по Французькому бульвару і Середньофонтанській площі. На всіх перерахованих вулицях працюють фахівці комунального підприємства „Міські дороги“, які відкачують воду”, - повдіомили у прес-службі.

 

 

У прес-службі повідомили, що на гарячі лінії комунальних служб надходять повідомлення про повалені дерева і гілки (близько 30 адрес), фахівці виконують роботи з ліквідації наслідків негоди.

 

 

 

 

 

 

 

 

Довідково:

 

 

Увечері у неділю, 7 серпня, в курортному селищі Затока Одеської області під час спортивно-музичного фестивалю Z-Games через удар блискавки загинула щонайменше одна особа.

 

Як повідомляє УНІАН з посиланням на заяву ДСНС в Одеській області, НП сталася приблизно о 18.00 біля бази відпочинку Кобзар в смт Затока, де проходить фестиваль. Блискавка вдарила під час раптової бурі.

 

Агентство Інтерфакс-Україна повідомляє, що через вітер обрушилася одна зі сцен фестивалю Z - Games, у результаті чого щонайменше три особи постраждали.

 

Представник Національної поліції в Одеській області Дарина Ярчук уточнила, що станом на 20.30 у зв'язку з цією подією ніхто не звертався в медичні установи і не був госпіталізований.

 

За повідомленням Громадського, постраждалі отримали поранення різного ступеня тяжкості, в тому числі, переломи та ураження блискавкою.
 


Також одна особа пропала безвісти, її віднесло у відкрите море. Для пошуків рятувальники залучили авіацію.

 

Раніше НВ повідомляло, що 7 серпня в Одесі пронісся ураган, в результаті чого підтопило кілька вулиць, ураганний вітер пошкодив дерева та дроти. Град із зливою спостерігали також у курортних селищах Затока і Грибівка.

 

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

Джерело:

http://www.unn.com.ua/uk/news/1592546-odesu-nakrila-zliva-vulitsi-pidtopleni-a-proyizd-utrudneniy

 

Переглядів: 657 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Четвер, 25.04.2024, 06:02
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 361
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024