Товариство Червоного Хреста Личаківського району
ГоловнаРеєстраціяВхід
Головна » 2016 » Серпень » 11 » Соціальна акція в м. Олешках «Подаруй своє серце» на Херсонщині
19:42
Соціальна акція в м. Олешках «Подаруй своє серце» на Херсонщині

 

ДОПОМОГТИ  ПЕРЕСЕЛЕНЦЯМ

 

 

       

       Соціальна акція в м. Олешках «Подаруй своє

       серце» до Дня Незалежності України

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Сьогодні відбулося чергове засідання  міської громадської організації «Ветеран», на якому були затверджені заходи по участі ветеранів у міських та районних заходах, присвячених Дню Незалежності. Серед основних пропозицій було запропоновано до 25-ї річниці провести в місті соціальну акцію, в ході якої зібрати  предмети  вжитку  ( постільну білизну) та предмети побуту  (посуд, каструлі, сковороди, стакани та чашки) та продукти харчування.

 

Бажаючі можуть  приносити  речі у  приміщення ради ветеранів (вул. Гвардійська, 31) або у приміщення Червоного Хреста (Житлоселище, 10).

 

Все зібране буде розподілене серед  тимчасово переміщених осіб, малозабезпечених осіб, та тих громадян, які перебувають у життєвій скруті. Не будьте байдужими!

 

 

Довідково:

 

Олешки (у 1928 - 2016 роках - Цюрупинськ) - місто в Україні, центр Олешківського району Херсонської області. Населення - 25 217 осіб.

 

Олешки розташовані на півдні України, за 4 км від Херсона. Місто має Т-подібну форму. Із заходу на схід простягається на 4 км, з півночі на південь -на 9 км, по периметру - 29 км. Середня висота над рівнем моря - 9 м. Площа становить 60 км².

 

 

 

 

 

На знімку: Річка Конка, що протікає біля Олешків

 

Клімат помірно континентальний. Середня температура січня −2,5 °C, найнижча зафіксована −21 °C. Середня температура липня становить +25 °C, найвища зафіксована +46 °C. Кількість опадів приблизно 425 - 450 мм.

 

Природно-ресурсний потенціал міста становлять ліс, підземні поклади прісної води та пісок. На під'їзді до міста розташоване йодове озеро з лікувальними властивостями. На схід від міста розташовані Олешківські піски - друга за розмірами пустеля Європи, навколо яких зеленіє 45 тис. га соснового лісу, багатого на дичину та гриби. Екологічно чисте та безпечне навколишнє середовище забезпечує хвойний ліс, який очищає та збагачує киснем повітря, а наявність річок, озер та плавнів створює хороший мікроклімат.

 

 

Фото – з відкритих джерел в Інтернеті

За джерелом:

http://05542online.com/news/3016-socalna-akcya-v-oleshkah-podaruy-svoye-serce.html

 

Переглядів: 656 | Додав: Олександр
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
П`ятниця, 19.04.2024, 07:41
Меню сайту
Форма входу
TRANSLATE
Наші друзі
catalog.red-cross.org.ua redcross.org.ua lviv.medprof.org.ua meduniv.lviv.ua www.icrc.org/rus www.drk.de
Календар
Архів записів
Наше опитування
Звідки Ви довідались про наш сайт?
Всього відповідей: 360
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Iv. Stepura © 2024